Pagina 1 van 1

Coolblue levert niet

Geplaatst: 29 jun 2022 17:15
door Jered
Maandag 27 juni 2022 een dure koffiemachine met onderhoudspakket besteld bij Coolblue met de bevestiging van hen, dat dit gisteravond 28 juni 2022 zou worden geleverd. Daar adverteren ze ook mee: voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Coolblue besteedt de levering uit aan Budbee. Gisteravond wordt alleen het onderhoudspakket gebracht door Budbee, maar niet de koffiemachine. Budbee geeft vervolgens middels sms aan: Hebbes! Je bestelling is geleverd. Contact vervolgens met klantenservice Coolblue is ver beneden de maat en zeer amateuristisch. Schuiven verantwoordelijkheid geheel af op Budbee. Zijn alleen bereid om een mailtje naar Budbee te sturen en geven zelf aan, dat een eventueel antwoord van Budbee waarschijnlijk nog dagen kan duren. Daar moet ik maar genoegen mee nemen, is de strekking van het antwoord. Verder niet bereid tot enig initiatief. Budbee is helemaal niet bereikbaar. Heeft een volledig achterhaalde site, zijn telefonisch niet bereikbaar en reageren niet op klachtenformulier. Coolblue levert geen enkele service en ik kan duidelijk fluiten naar mijn koffiemachine.

Re: Coolblue levert niet

Geplaatst: 29 jun 2022 17:19
door Moneyman
Vervelend. En totaal anders dan mijn eigen ervaringen met CoolBlue. Heb overigens nog nooit met Budbee te maken gehad als ik bij hen bestelde.

Re: Coolblue levert niet

Geplaatst: 29 jun 2022 17:38
door riddert
Of je wacht gewoon een dag, wellicht komt de machines vandaag.

Re: Coolblue levert niet

Geplaatst: 29 jun 2022 17:40
door Lady1234
Komt vast goed. Even op de ouderwetse manier koffie zetten.

Re: Coolblue levert niet

Geplaatst: 29 jun 2022 17:48
door Cornelis7
Dat is het nadeel van als je iets niet koopt in een stenen winkel. Maar u hebt officieel niets met Budbee te maken. Coolblue is verantwoordelijk voor de bezorging. Toch mag u ze wel enige tijd geven om dit op te lossen.