Laetrile/amygdaline/vitamine b17

Ervaring met voeding of zaken rondom dit onderwerp? Geef hier jouw mening.
Watcher

Laetrile/amygdaline/vitamine b17

Ongelezen bericht door Watcher »

Er is al ruim 30 jaar een verwoede strijd gaande in de MEDISCHE wereld omtrent het (in Nederland verboden) medicijn Laetrile, in de volksmond bekend als vitamine b-17, waarvan de wetenschappelijke naam 'amygdaline' is. Het wordt in de VS door huisartsen (en in Nederland illegaal ook door huisartsen) gebruikt als aanvullend of vervangend middel tegen kanker. Nu zal de lezer waarschijnlijk meteen al de oren spitsen en richting 'kwakzalverij' gaan denken, zeker wanneer het de gevreesde ziekte K betreft. Een begrijpelijke eerste reactie die ik niemand kwalijk neem.

Anders zal het waarschijnlijk worden wanneer ik vertel dat onder andere wijlen Dr. Hans Nieper (voormalig hoofd van het Duitse Nationale Kanker Instituut en ontwikkelaar van enkele bekende anti-kanker medicijnen, en vermeldt in Who's Who in the World of Science) een voorstander was van het profylactisch gebruik van dit middel. Wanneer deze vooraanstaande oncoloog echter in vakbladen artikelen hierover publiceerde en in andere artikelen zijn naam werd gebruikt, verzuimde men herhaaldelijk zijn staat van dienst te vermelden zodat men de indruk kreeg alsof hier iemand aan het woord was wiens visie er niet zoveel toe deed. Hij kreeg ook veel tegenstand van zijn vakgenoten, maar Nieper was natuurlijk niet zomaar iemand en daarom ging dat veelal met 'zachte hand.'

Nieper schreef onder andere een artikel waarin hij de rechtzaken van het NCI (National Cancer Institute) tegen Laetrile aanvalt:

H.A., "Dr. Nieper assails the NCI ´laetrile trials´", reprinted from Health World News, Westlake Village, CA, Febr. 1982; Cancer Control J. Vol.6, No.1-6:83 (1982) (No known electronic link)

Zie:

http://www.ralphmoss.com/nieper.html (aanbevolen!)
http://www.doctoryourself.com/biblio_nieper.html

Omdat het een stof betreft die vrij in de natuur voorkomt (bijvoorbeeld in de pitten van appels en abrikozen) en omdat het een vitamine is - die bijna geheel uit ons westerse dieet is verdwenen, kan de farmaceutische industrie daar geen patent op krijgen.

U zult begrijpen dat een strijd die al vele decennia aan de gang is niet met een enkel TV programma beslecht zal kunnen worden, en die verwachting heb ik ook niet. Een interessant boek over de invloed van de industrie op de wereld de van kankermedicijnen is The Cancer Industry van Dr. Ralph Moss (voormalig woordvoerder van het bekende Sloan-Kettering)

Zelf gebruik ik profylactisch b-17 tabletten van 100mg al een jaar of 2.

Mocht u zich willen verdiepen in deze materie neemt u dan eens contact op met Dr. Ralph Moss, voorheen werkzaam bij het grote Amerikaanse Kanker Instituut Sloan-Kettering. Hij spreekt wereldwijd en is een zeer belezen man.

De persoon die bij Sloan-Kettering onderzoek deed naar de werking van amygdaline was de Japanner Dr. Sugiura. Toen hij berichtte dat amygdaline de kankercellen deed afsterven als vliegen was dat het begin van een enorme doofpot-affaire, die onder andere leide tot het op staande voet ontslaan van Dr. Moss.

U vindt zijn website hier:

http://www.ralphmoss.com

Andere interessante sites:

http://www.worldwithoutcancer.org.uk

Hier kunt u o.a. het boek World Without Cancer lezen van onerzoeksjournalist Edward Griffin.

Een Australische site:

http://www.laetrile.com.au/

Tabletten zijn hier verkrijgbaar:

http://www.laetrilesupply.com/

Pas op! Men moet oraal nooit meer dan 1 miligram innemen! Omdat de werking namelijk berust op het afbreken van het b-17 molecuul in benzaldehyde en waterstof-cyanide door enzymen uit de alvleesklier, is het bij orale inname van meer dan 1 mg per 4 uur schadelijk en gevaarlijk! Gebruik het ook niet samen met rauwe groenten.

Wanneer het intraveneus wordt ingebracht bestaat dit gevaar niet, omdat b-17 dan niet via het maagdarmstelsel binnenkomt. Intraveneus kan men zonder gevaar zo 3 gram toevoegen. De ontdekker dr. Ernst Krebs injecteerde zichzelf met een megadoses en had geen enkele last van bijwerkingen. De werking berust op de werking van een enzym (beta-glucosidase) welke alleen bij de kankercel in grote hoeveelheid voorkomt, een enzym die dan ook alleen bij de kankercel b-17 afbreekt waarna de cyanide alleen de kankercel dood en de gezonde cel niet. Deze methode is gebaseerd op de trofoblast-theorie van kanker. Er zijn vele getuigenissen van mensen die hierdoor genezen zijn. In Mexico is er een ziekenhuis (Osis of Hope) dat met de laetrile methode werkt, en in Nederland zijn er huisartsen die bereid zijn deze methode toe te passen mits de patient zelf de medicijnen koopt. In Nederland is het illegaal, in de VS (nog) niet, maar de FDA werkt daar al tientallen jaren zeer hard aan ...
Laatst gewijzigd door Watcher op 31 mar 2007 11:23, 4 keer totaal gewijzigd.

josina
Berichten: 19
Lid geworden op: 31 jan 2007 00:59

Re: Laetrile/amygdaline/vitamine b17

Ongelezen bericht door josina »

Hallo Watcher,

Wat jij al 2 jaar slikt wat betekend het woord profylactisch B17 en waar bestel je ze? Je zegt oraal mag maar 1mg waar haal je dat vandaan?Wat jij slikt zit daar niet meer in?

Watcher

Re: Laetrile/amygdaline/vitamine b17

Ongelezen bericht door Watcher »

Hallo Watcher,

Wat jij al 2 jaar slikt wat betekend het woord profylactisch B17 en waar bestel je ze? Je zegt oraal maar 1mg waar haal je dat vandaan?
Profylactisch betekent "ter voorkoming van." Dus om te voorkomen dat je ooit kanker krijgt. Net zoals we tegenwoordig weten dat je vitamine c moet innemen om te voorkomen dat je scheurbuik krijgt.

In mijn eerste bericht staat de link al waar je ze het beste bestellen kunt.

Ik heb me eerst goed verdiept in de medische achtergrond van b17 en de werking ervan in het lichaam. Want stel je voor dat je begint te vertellen dat een eenvoudige b-vitamine kanker kan genezen: dan moet je niet raar opkijken als je een klap tegen je hoofd krijgt. Toen ik er pas over begon te lezen heb ik eerst een gesprek met mijn toenmalige huisarts gehad over laetrile omdat je natuurlijk wel zeker wilt weten waar je aan begint en niet met kwakzalverij van doen wilt hebben. Toen pas drong het tot me door dat in de medische wereld de voor- en tegenstanders elkaar bitter hard bestrijden. Hij vertelde me dat hij ervan op de hoogte was, en dat sommigen erdoor genazen, maar anderen niet. Ook was hij bereid om mensen met laetrile te behandelen als zij zelf voor de middelen zorgden. De huidige huisartsen in die praktijk willen er echter niets van weten. Ik heb zelf eens (en dat was niet zo slim) 2 gram oraal ingenomen en lag toen echt naar adem te happen onder mijn bureau. Wat dat betreft ben ik dus ervaringsdeskundige. Ik heb klinische rapporten gelezen waarbij een voorbeeld zat van een vrouw die zich liet injecteren met een aantal gram vloeibare laetrile, waarna haar lippen begonnen te tintelen. De ontwikkelaars van Laetrile (de gezuiverde vorm van b17 zeggen ook dat je maar 100 tot 120 mg per dag nodig hebt als je geen kanker hebt. Ter genezing wordt oraal driemaal per dag twee tabletten van 500 mg voorgeschreven, met tussenpozen van vier uur. Dus 1 gram per inname. Er bestaat daar omheen nog een uitgebreide therapie zoals ontgiftiging van het lichaam met vitamine a mulsin hoog geconcentreerd, en enkele andere middelen.

In Duitsland zit in Hamburg een bedrijf CPW Rahlstedt dat de tabletten ook maakt.

Kijk hier maar eens:

http://www.vitamin-b-17.com

http://www.vitamin-b-17.com/direction_forx.htm

Maar je kunt ook gewoon abrikozenpitten malen en drie theelepels door de pap doen.

In het Nederlands vind je hier meer info:

http://www.goedkosjer.org/Amygdalinde.htm

Wanneer je een boek als The Cancer Industry leest ontdek je hoe corrupt de farmaceutische industrie is. 'Onafhankelijke' onderzoeks committee's blijken plotseling minder onafhankelijk te zijn dan was aangenomen. Op 7 februari 2002 schreef Sara Bosely, hoofdeditor van de gezondheidredactie van Guardian Unlimited: “Wetenschappers krijgen geld aangeboden door farmaceutische firma’s om hun naam te mogen te plaatsen onder artikelen die ze zelf niet hebben geschreven. Het is een groeiend fenomeen dat de integriteit van wetenschap ernstig in gevaar brengt.”

Geloof niet in de propaganda dat de farmaceutische industrie geen dollartekens in de ogen heeft. Stel je eens voor dat alle ziekten uit de wereld zouden verdwijnen, dan stort een hele industrietak in! Tienduizenden mensen verliezen hun baan! Denk maar eens aan het waargebeurde verhaal dat verfilmd is over een advocaat die de machtige tabaksindustrie in de VS aanviel. Er werden verscheidene aanslagen op zijn leven gepleegd vanuit de tabaksindustrie, en in de rechtzaal zaten wetenschappers met droge ogen te verkondigen dat nicotine niet schadelijk was en dat roken geen longkanker veroorzaakte. Als zoiets in de recente geschiedenis gebeurde, durft een normaal denkend mens dan nog te geloven dat het nu anders is? Er zijn echt mensen die liegen dat ze barsten.

josina
Berichten: 19
Lid geworden op: 31 jan 2007 00:59

Re: Laetrile/amygdaline/vitamine b17

Ongelezen bericht door josina »

Hallo Watcher,

Bedankt voor je uitleg, ik heb altijd al interesse gehad in alternatieve oplossingen. Nou heb ik vandaag ergens gelezen als je bijvoorbeeld 3 appelen met pit en al op eet je ook voldoende B17 binnen zou krijgen.
Ik denk ook dat je voldoende groente en fruit moet eten dat zorgt voor een betere PH waarde van je lichaam, iets wat ik ook wat meer moet gaan doen. Nogmaals bedankt.

Watcher

Re: Laetrile/amygdaline/vitamine b17

Ongelezen bericht door Watcher »

Pitten van drie appels is wel wat weinig, maar je krijgt er in elk geval iets van binnen. Het zit ook in bijvoorbeeld broccoli.

Succes.

kanovaarder
Berichten: 2888
Lid geworden op: 01 mar 2006 12:17

Re: Laetrile/amygdaline/vitamine b17

Ongelezen bericht door kanovaarder »

anti-kankermiddel???

Zou dit niet eens als vraag bij het Antonie van Leeuwenhoekhuis neergelegd kunnen worden?
Daar zitten de specialisten!!
En zou het niet een uitstekend goed verkopend middel zijn waarop wellicht niet eens een patent?
Nou, ik ben ervan overtuigd dat de geneesmiddelenindustrie daar al snel op zal springen om dat op de markt te brengen.
Immers, die statines zijn al een goudmijn!
Wat zullen dan die middeltjes uit het kruidentuintje van de alternatieven dan wel niet kunnen opbrengen!!

Nee, 't Is geen reklame hoor.
't Hoort hier echt thuis!

Hoewel.......... de spelregels lezend twijfel ik toch!

Grootvader
die er steeds beter in gaat komen.

Watcher

Re: Laetrile/amygdaline/vitamine b17

Ongelezen bericht door Watcher »

Op een vitamine kan de farmaceutische industrie geen patent krijgen, nee. Vitaminen worden dan ook niet als geneesmiddelen gezien maar als voedingsstof. Het is dan ook veelzeggend dat hoewel de werking van laetrile op cyanide is gebaseerd, Sloan-Kettering dit middel rigoreus heeft verworpen, maar ondertussen wel bezig is met onderzoek naar andere op cyanide gebaseerde middelen waarop wel patent verkregen kan worden!

Reclame? Onzin. Reclame betreft het op de voorgrond stellen van bepaalde producenten. Vitamine b-17 zit ook gewoon in abrikozenpitten. En ik vraag me af hoe je die onder reclame kunt vatten. Laetrile wordt door verschillende laboratoria gemaakt en door verschillende bedrijven verkocht.

Maar eh, maak jij geen reclame voor het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis en de geneesmiddelen industrie?

Mij werd specifiek gevraagd waar ik de tabletten bestel. Toen heb ik logischerwijs de goedkoopste aangewezen, en de enige genoemd waarvan in de praktijk gebleken is dat ze ook goed aankomen per post. Deze verkoper is echter niet de producent en dus is het geen reclame. De producent heb ik nooit genoemd. Zelf ken ik vier prodecenten van laetrile (de wetenschappelijke naam!) en de enige die ik genoemd heb is Rahlstedt in Hamburg, maar dat merk gebruik ik niet. Dus maak ik er ook in elk geval niet bewust reclame voor. Waar ik ze bestel die zijn van een ander merk en die naam heb ik nergens genoemd. Laetrile is geen merknaam.

kanovaarder
Berichten: 2888
Lid geworden op: 01 mar 2006 12:17

Re: Laetrile/amygdaline/vitamine b17

Ongelezen bericht door kanovaarder »

Vitamines in 't algemeen....

En die vitamine B17, hier zo aangeprezen in het bijzonder, men leze ook het stukje "Stoelgang" wordt in geen enkele officiele medicijngids genoemd ala een kandidaat voor wat dan ook.

Echt, het standaardwerk "Medicijnen van Ivan Wolffers, toch echt DE specialist op het gebied van medicijnen heeft geen enkele hit opgelevert.
Ook niet waar het gaat om kankerbehandelingen!

Wel worden er vitamines genoemd in zijn werk, de zin en de onzin, de veiligheid en de gevaren bij ondeskundig slikken en bovendien ben ik ook eens de genoemde namen eerder hier beschreven eens nagegaan.
Het enige wat ik kon vinden is dus weer dat alternatieve winkeltje zonder enig serieus te nemen onderzoek.

Bent u boos en weet u zeker dat er wel artikelen over de door u genoemde middelen of onderzoeken van deze van huis uit Duitse dokter zijn gepubliceerd in vakbladen zoals de Lancet of hier in het Medisch bulletin dan kunt u dit rustig hier vermelden en zal ik u en plein public mijn verontschuldigingen aanbieden.

Maar voorlopig houdt ik het erop dat de mensen die u wilt bereiken beter eerst met betrekking van hun kwaal in een bibliotheek het boek "medicijnen" eerst eens gaan lezen (over het desbetreffende deel op de ziekte en de medicijnen gericht-----het is een dikke pil hoor---) of beter, het gaan kopen voordat zij zonder enige ruggespraak met hun eigen huisarts zich begeven in uw straatje van de onbewezen (kruiden)winkeltjes.

Grootvader
Laatst gewijzigd door kanovaarder op 31 mar 2007 21:51, 1 keer totaal gewijzigd.

D1RK
Berichten: 2863
Lid geworden op: 10 mar 2007 07:51

Re: Laetrile/amygdaline/vitamine b17

Ongelezen bericht door D1RK »

Ik heb nog een folder zowel die uit de USA als de Nederlandse van een wonder middel, al het onkruid en schadelijke insecten dood, en Uw gewas groeide beter als ooit!

Dit is uit eind 50 er jaren...

We noemen dit middel DTT en is nu verboden wereldwijd!

Ik wil daarom geen genetische produkten als Mais...

Viagra heeft wel bijwerkingen, en ik sta niet graag voor paal!

B17 is volgens de door fabrikanten gesubsidieerd onderzoek een zeer goed en betrouwbaar middel!
Iedere verkoper zal uitsluitend deze positive reacties als hierboven tonen, en die van mijn verwijderen!

Een Russisch onderzoek liet hetvolgende zien;

Wat werd er onderzocht en wie ging direct of indirect dit onderzoek betalen?

USA; 58 onderzoeken naar 58 producten die alle....
De Duitse TUV is dus eerlijker, maar ook niet 100% maar stukken beter dan ...

Dus kijk eerst eens naar hoe dit onderzoek betaald word, een Universiteit kan ook gesponsord worden, en voorwat hoorde wat...

Ik doe dus geen uitspraak over B17 maar vraag alleen waar het onderzoek plaatvond, en hoe ze dit financieren????
d1rk.

Watcher

Re: Laetrile/amygdaline/vitamine b17

Ongelezen bericht door Watcher »

Het middel staat weldegelijk in de handboeken voor medicijnen, maar dan onder de naam amygdaline/laetrile. Dat het niet in zulke boeken staat is ronduit gezwets, geklets.

Onderzoek naar b-17 werd gedaan door het grootste Amerikaanse Kanker Instituut Sloan- Kettering en wel door Dr. Kanematsu Sugiura. En niet alleen door hem. Maar zoals ik al zei mocht hij de positieve werking van b-17 niet openbaar maken. De ontdekker van laetrile als antikankermiddel was Dr. Ernst Krebs.

En er zijn vele artikelen over laetrile geschreven en klinische studies, maar als je niet WILT beseffen dat dit middel te vuur en te zwaard wordt bestreden door de officiële medische wereld, dan houd de discussie voor mij hier op.

Er zijn vele boeken over laetrile verschenen, en het hele verhaal van de geschiedenis van b-17 is onderzocht en opgetekend door onderzoeks-journalist Edward Griffin in zijn boek World Without Cancer.

En tenzij je het beter weet dan een onderzoeksjournalist die zicj jaren in de achtergond en ontwikkeling van b-17 heeft verdiept, zou ik niet net doen alsof het weer het zoveelste kwakzalvermiddeltje is. Als je zoiets zou denken dan is het mij duidelijk dat je totaal niet weet waar je het over hebt.

mastertjuh
Berichten: 60
Lid geworden op: 12 apr 2007 22:21

Re: Laetrile/amygdaline/vitamine b17

Ongelezen bericht door mastertjuh »

Hai watcher,

Ik sta helemaal achter je wat betreft deze vitamine.
Het is maar net hoever het stadium van de kanker gevorderd is om er met een vitamine tegenaan te gaan.
Hetzelfde geld overigens voor de reguliere bestralingen en chemokuren.
Als het te ver gevorderd is helpt niets meer.
Als het in het beginstadium is zou een hypnose je nog kunnen genezen van de kanker.
Maar klakkeloos geloven in wondermiddeltjes is ook weer het andere uiterste.
Er zijn mensen die met een samengesteld orthomoleculair pakket genezen zijn.
Het kan dus ook met vitamines maar is net zo (on)zeker als de reguliere behandelsvormen.

Als je nog méér vitamines te bespreken hebt dan lees ik dat graag.

gr.Mastertjuh.

vita mientje
Berichten: 5
Lid geworden op: 28 mei 2007 23:25

Re: Laetrile/amygdaline/vitamine b17

Ongelezen bericht door vita mientje »

:idea: regelmatig bitterkoekjes eten lijkt mij ook geen slecht plan,toch?

KPN
Berichten: 508
Lid geworden op: 17 sep 2006 01:47

Re: Laetrile/amygdaline/vitamine b17

Ongelezen bericht door KPN »

Het is zondermeer een feit dat het werkt.

Het gebruik van bijvoorbeeld gemalen abrikozenpitten heeft BEWEZEN positieve resultaten opgeleverd, net als de consumptie van broccoli.

Alleen een irritante kankerpit als die akelige Kanovaarder kan zoiets goeds de grond in boren door bijvoorbeeld reclame te gaan maken voor boeken van Ivan Wolters waar dat dan niet in vermeld zou worden over b-17. Ik heb de boeken niet gelezen, maar Ivan Wolters mag zich dan gaan schamen voor zijn gebrek aan kennis. En dat vermeldt die simpele ziel dan onder het mom van "reclame op deze site te bekritiseren, want dat mag namelijk niet".

Het besef bij deze zuurpruim en ziekelijke betweter van dat de farmaceutische industrie wel degelijk dingen onder de pet houdt om er zelf beter van te worden, gaat er kennelijk niet in bij hem. Hoe naief of achterlijk kan iemand zijn vraag ik me dan af? Of zit hij soms belangen te verdedigen van GlaxoSmithKline en kornuiten?

Wat het aanprijzen van bepaalde voedingsmiddelen waar geen patent op bestaat te maken heeft met reclame maken, begrijp ik totaal niet. Over reclame maken gesproken, deze ronduit vervelende en hypocriete man zit constant één of ander vaag incassobureau, waar hij hoogstwaarschijnlijk de eigenaar van is, aan te prijzen op dit forum. Dat mag dan kennelijk weer wel van hem. :shock:

Weg met Kanovaarder, die zich ouder voordoet dan dat hij in werkelijkheid is.
Kots kots!

Het is toch prachtig dat de natuur zoiets moois biedt en geloof me, ik ben echt geen geitenwollensok die alles dat alternatief is voor zoete koek slikt.

kanovaarder
Berichten: 2888
Lid geworden op: 01 mar 2006 12:17

Re: Laetrile/amygdaline/vitamine b17

Ongelezen bericht door kanovaarder »

De vitaminewonderdokters en Ivan Wolffers

Ach, zielig hoor.
Die Ivan Wolffers die niets zou hebben gehoord van die wondelijke vitamines die zelfs kankers kunnen genezen.

Nooit iets van die Ivan Wolffers gelezen??
Toch wel de enige professor/hoogleraar pharmacology en bij artsen,specialisten en apothekers toch de vraagbaak als het gaat om bijwerkingen van geneesmiddelen.

Mijn stukjes slecht gelezen ook zo blijkt, want ik ben toch diegene die schreef over de medicijnenmaffia?
Hoe die medicijnenindustrie met een stortvloed van reklame en met die artsenbezoekers het toch voor elkaar krijgt om de arts te bewegen het nieuwste van het nieuwste voor te schrijven (lees het duurste van het duurste) terwijl er meer dan voldoende veel goedkoperen en veiliger alternatieven zijn.

Nee, geen zaken uit zijn verband rukken!!
En dat doet u nu op een schandelijke wijze.

En tenslotte,
Mijn verwijzing naar een naar mijn mening zeer goed en betrouwbaar incassobureau heeft in ieder geval al weer een aantal vraagstellers/sters geholpen.
En het is niet aan u om te bepalen of ik als exklant van dat bureau het niet anderen mag aanbevelen.

Maar goed, uw aanvallen is niet onbekend in het wereldje van "alternatieven" die, zo is al vaak gebleken het met de waarheid en respect en eerlijkheid tegenover zijn medemens het niet zo nauw te nemen.

Grootvader

KPN
Berichten: 508
Lid geworden op: 17 sep 2006 01:47

Re: Laetrile/amygdaline/vitamine b17

Ongelezen bericht door KPN »

Als een (ex) klant vitaminepillen aanbeveelt waar hij baat bij heeft, is het ook niet aan u om daar kritiek op te leveren dat het reclame zou zijn, en dan al helemaal niet de gebeten hond uit hangen als men dat bij u doet om aan te geven hoe irritant dat is.

Dat van die broccoli is al een aantal keren op televisie geweest en is inmiddels bijna algemeen bekend.

Ik zal niet beweren dat kanker in een ver stadium te genezen is met b-17, maar er gaat zeker een beschermende werking van uit indien je daar voordat je kanker hebt mee begint en zal een beginnende kanker (soms) kunnen genezen.

En ja, ik heb heel lang geleden weleens een boek gelezen van Ivan, ging over drugs. Wat mij onder andere opviel was dat hij het gebruik van cocaine niet schadelijk en verslavend vond. Ik kan u verzekeren dat het gebruik van b-17 echt beter voor een mens is en tot minder ellende leidt dan het gebruik van cocaine. Veel (voormalige) jongeren zijn gaan blowen en hebben hun toekomst verknald n.a.v. dat boek van deze o zo geweldige man die o.a. positief over cannabisgebruik is.

En nogmaals ik ben geen alternatieveling of geitenwollensok. Ik eet vaak genoeg bij McDonald's e.d. (niet bedoeld als reclame), drink cola, rook etc. etc. Maar ik weet wel wanneer ik goede dingen zie en ga ze niet ontkennen omdat het toevallig mijn soort mensen niet is die deze kennis aan mij overdragen, wat overigens in dit geval niet opgaat omdat het door "normale" mensen aan mij bekend gemaakt is, gewoon op een regulier televisiestation.

De toon van oude bok die u aanslaat steeds, stuit mij tegen de borst, dit omdat ik vaak genoeg taalfoutjes van u zie waarvan ik weet dat die normaal gesproken alleen door jonge mensen worden gemaakt. Daarmee wil ik niet zeggen dat ikzelf 100% foutloos schrijf (ben ook niet oud dus ik mag het) of me er aan stoor als iemand anders fouten maakt, maar nogmaals: oude mensen die taalfouten maken en niet zouden begrijpen hoe dat nou met D, T, DT, en zo zit, die bestaan gewoonweg niet en daarmee valt u of je kan ik beter zeggen, door de mand.

Dus doe vanaf nu maar gewoon alsjeblieft!

kanovaarder
Berichten: 2888
Lid geworden op: 01 mar 2006 12:17

Re: Laetrile/amygdaline/vitamine b17

Ongelezen bericht door kanovaarder »

Niet behorend tot de ouderen?

11-09-1943. Een jonkie dus.

Wel, u MAG zich ergeren!
Maar erger is als men moedwillig zaken aan het verdraaien is en halve waarheden proclameerd door zinnen uit zijn verband te rukken!

Eerlijker is om rechtstreeks volledige zinnen en alinea's te citeren met bronvermelding.

De zich geen barst van u aantrekkende

Grootvader.

KPN
Berichten: 508
Lid geworden op: 17 sep 2006 01:47

Re: Laetrile/amygdaline/vitamine b17

Ongelezen bericht door KPN »

Vindt u bijvoorbeeld dan dat ik alle stukjes van u moet gaan opzoeken om bijvoorbeeld uw opmerkingen over de medicijnenmaffia te kunnen citeren of om te weten dat u dat heeft geschreven?

Punt is dat ik daar geen behoefte aan heb, want ik kom uw naam al meer dan genoeg tegen, u denkt namelijk overal verstand van te hebben. Er is bijna geen onderwerp op dit forum te vinden waar de naam kanovaarder niet bijstaat.

Dus mocht ik een onderwerp waar alweer uw naam in voorkomt hebben overgeslagen, dan is dat maar zo.

Het boek over drugs van I.W. dat ik heb gelezen, kan ik niet letterlijk citeren, omdat ik het niet in mijn bezit heb en omdat het al behoorlijk lang geleden is (rond 1984) dat ik dat gelezen heb. Feit is en blijft dat woorden van gelijke strekking in dit boek voorkomen.

Wat ik nu ongeveer 3x op televisie gezien kan ik ook niet citeren omdat ik geen computer/videorecorder in mijn hoofd heb zitten en het enige dat bij mij blijft hangen is hetgeen dat ik werkelijk interessant vind. Als ik dan ook nog van mensen in mijn omgeving hoor dat zij het ook op tv hebben gezien, is dit voldoende bewijs voor mij dat ik het niet gedroomd heb.

Maar als u nu nog wat voorbeelden kan geven van zaken en zinnen die ik moedwillig uit zijn verband zou hebben getrokken, dan houd ik mij van harte aanbevolen, want ik ben zeer benieuwd.

U bent dus echt oud, sorry dat ik anders dacht.

ymer24
Berichten: 3
Lid geworden op: 24 okt 2007 12:18

Re: Laetrile/amygdaline/vitamine b17

Ongelezen bericht door ymer24 »

Beste watcher

Ik heb een zeldzame vorm van kanker waar geen standaard behandelmethode voor is. Ik ben nu in onderzoek fase en ze hebben nog steeds de primaire haard niet kunnen vinden.
Ik wil graag eens met je praten, kan dat?

kanovaarder
Berichten: 2888
Lid geworden op: 01 mar 2006 12:17

Re: Laetrile/amygdaline/vitamine b17

Ongelezen bericht door kanovaarder »

http://www.kwakzalverij.nl/php/display/ap/512/6

Niet om kankerpatienten de hoop te ontnemen maar om een nuance aan te brengen.

Grootvader

ymer24
Berichten: 3
Lid geworden op: 24 okt 2007 12:18

Re: Laetrile/amygdaline/vitamine b17

Ongelezen bericht door ymer24 »

bedankt, weer een illusie armer.

Gesloten