LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Stichting CAV, onderbewindstelling

Overige onderwerpen met juridische of financiele achtergrond.
Q. Verwer
Berichten: 1
Lid geworden op: 26 sep 2007 22:31

Stichting CAV, onderbewindstelling

Ongelezen bericht door Q. Verwer »

Mijn moeder is vanwege somatische/psychische klachten onderbewind gesteld. Stichting CAV Rijswijk beheert haar uitgaven/kapitaal/goederen.
Ik heb gemerkt nadat mijn moeders huis verkocht was, dat CAV het geld op haar eigen rekening parkeerde en mijn moeder af wilde doen met 0,4% rente. Ik was in de veronderstelling dat CAV zelf wel een spaarrekening voor haar zouden openen. Nee, dus. Mijn moeder moest genoegen nemen met 0,4%. Toen ben ik gaan bellen en begon de vrouw die ik aan de telefoon had spontaan te stotteren en gaf toe dat zij mijn moeder aan het benadelen waren. Zij zouden het benadeelde bedrag terugbetalen. Zij hadden het geld nog niet op een spaarrekening gezet, omdat zij nog geen goede afspraken gemaakt hadden met een bank! Het CAV parkeert al het geld van haar cliënten op één rekening en maakt goede afspraken met de bank. Vervolgens bieden zij hun cliënten een percentage tussen 0,4 en 2 %. Dat vinden zij reëel en eerlijk. Zelf strijken zij de rest op en als je geen familie hebt die dit in de gaten hebben geven ze je 0,4%.
Mensen, kent u iemand met kapitaal en onderbewind staat door CAV, check dan maar eens goed! In een dergelijk geval van benadeling, schrijft u namens de cliënt de kantonrechter aan en laat op deze wijze het CAV het gemiste geld terugbetalen!

Graafmans
Berichten: 2
Lid geworden op: 06 feb 2008 09:17

Re: Stichting CAV, onderbewindstelling

Ongelezen bericht door Graafmans »

Ik zelf heb een beschermingsbewind bij het CAV lopen.
Dit was voor ongeveer twee jaar terug nog van de Socialendienst in Amsterdam.
Na dat het overgenomen is door het CAV is voor me eigelijk de ellende van het beschermings bewind begonnen.

Er word erg vaak van contact personen gewisseld zodat je nooit weet wie je vaste contact persoon is, wat heel lastig is als je dingen wil regellen.
en ook als voor als je dingen moet navragen, want nooit weet iemand wie wat geregeld of wie wat gezegt heeft.

Papieren en brieven die ze kwijt raken, wat word af gedaan met ja er ie iets fout gegaan, maar we beloven in de toekomst beter.

Ik krijg daar wekelijks leef geld, te minste dat is de bedoelling, want het gebeurt zeer regelmatig dat ik moet gaan bellen waarof mijn leefgeld blijft. Dan kunnen ze wederom niet vinden wat er fout gegaan is dan moet ik aan het einde van de dag maar terug bellen want het kan er altijd nog wel opstaan.
Dat is nooit het geval, dan zeggen ze ja we gaan het vandaag nog overmaken dus als je mazzel is het morgen gestord, maar men vergeet dat het van bank naar giro altijd drie dagen verwerkingstijd nodig heeft.

Als je dat zegt en over klacht dan word je wel verteld dat je rustig moet blijven want twee dagen zonder moet gewoon kunnen.
Ze denken zeker dat je kan leven van lucht en dat je giga reserven kan opbouwen met je leef geld.

Ook is er geen onafhankelijke klachten commissie, als je een klacht hebt moet het naar een medewerker die daar gewoon werkt en dat als taak er bij heeft. Ook daar word niet op klachten gereageerd.

Aangezien je vaak afhankelijk bent, omdat je zelf je finantieé niet kan regellen :oops: denken ze de macht te hebben en te kunnen doen en laten wat ze willen.

Ik vind dat hier paal en perk aan gesteld moet gaan worden en dat hier maatergellen voor worden genomen.
Ik ga er dan ook van uit dat ik niet de enige ben die met dit soort klachte te maken heeft bij het CAV, want de mensen die vroeger bij het STIP zaten zijn ook overgenomen door het CAV.

Ik hoop dat we met z'n alle er wat aan kunnen doen, zodat de overheid hier weer controle op zal gaan uit oevennen, want nu is het een instantie die niet van de overheid zelf is.

janny schaper
Berichten: 1
Lid geworden op: 06 feb 2008 09:59

Re: Stichting CAV, onderbewindstelling

Ongelezen bericht door janny schaper »

Ik dacht dat dit een hulp instandsie is?
Jeetje als je afhankelijk bent van het cav en je krijg je weekgeld niet,lijkt me vreeselijk.
Ze horen toch het geld te beheren?
Oke,maar dan moeten ze toch ook rekening er mee houden dat ze omgaan met mensen.
Zo makkelijk als ze hun fouten goed praten.
En zeggen dat het dan over twee dagen er op staat!!!!!
Kan rond uit niet door de beugel.

Vriendelijke groet Janny Schaper

Adri Terwan
Berichten: 1
Lid geworden op: 03 mar 2008 19:19

Re: Stichting CAV, onderbewindstelling

Ongelezen bericht door Adri Terwan »

Beste mensen,

Ik schrik nogal van bovenstaande verhalen. Ik was even aan het googelen naar het CAV en stuitte toen op jullie bevindingen. Van het kantongerecht had ik destijds een brochure gekregen van stichting CAV. Eigenlijk was ik van plan het CAV in te schakelen om administratieve en financiële zaken over te nemen, die ik al 4 jaar voor mijn door een hersenbloeding invalide geraakte zus in bewindvoering heb.Nu mijn eigen gezondheid mij kortgeleden in de steek heeft gelaten en m'n moeder van bijna 80 jaar ook steeds meer hulp nodig heeft groeit het geregel me boven het hoofd.
Met een instantie die ik ook nog eens moet controleren en in de gaten moet houden schiet ik niet veel op.
Ik ga nog even verder op zoek en hou me aanbevolen voor suggesties.

m.vr.gr. Adri

Graafmans
Berichten: 2
Lid geworden op: 06 feb 2008 09:17

Re: Stichting CAV, onderbewindstelling

Ongelezen bericht door Graafmans »

Zou het niet een idee zijn dat iedereen die klachten heeft met het cav zicht samen te voegen en gezamelijk een klacht in te diennen, want ik weet zeker dat er veel meer zijn met klachten.
Met zijn alle sta je sterker. Groetjes Mark

GonnyK
Berichten: 3
Lid geworden op: 13 mar 2008 01:55

Re: Stichting CAV, onderbewindstelling

Ongelezen bericht door GonnyK »

CAV-bewindvoering is om te huilen, zo slecht! In ieder geval in Amsterdam lijken ze slechts bezig met eigen zakken vullen. Het is schandalig dat kantonrechters automatisch naar die schijnbare oplichters verwijzen of mensen daar verplicht onder bewind stellen. Heb er met een kantonrechter al eens een geëmotioneerd "robbertje over gevochten", maar het leek wel of de rechter zélf aandelen had in het CAV: hij deed niet anders dan ze de hand boven het hoofd houden.
Ze hadden drie maanden helemaal niets uitgevoerd omdat ze van bank aan het wisselen waren (lijkt een constant excuus), maar wél alle kosten in rekening gebracht natuurlijk... Ze zijn zéér nalatig in alle opzichten. Voorbeelden volgen.

Ik spreek over bewind voor mijn 91-jarige vader, al sinds januari 2007 onder de "hoede" van CAV. Bewind was maanden eerder aangevraagd door mijn oudste broer die graag de touwtjes in handen en vader naar een verpleeghuis wilde hebben. Ik ben onder strikte voorwaarden akkoord gegaan en ben zelf als mentor voor vader aangewezen. Door rechtbank zijn hierbij al grove fouten gemaakt. Broers `bewindvoering` was schandalig (vader had niets nodig... waardoor ik telkens van alles betaalde), er viel niet normaal met hem te praten en ik heb bij kantonrechter Alkmaar (waaronder broer viel) moeten vragen om zijn ontslag. Dezelfde rechter heeft toen bewind overgedragen aan CAV in Amsterdam. VRÉ-SE-LIJK. Ze doen echt helemaal niets, behalve alle rekeningen die binnenkomen terecht én onterecht braaf betalen én kennelijk vooral hun eigen zakken vullen. Het interesseert ze allemaal gewoon geen lor wat er met geld van clienten gebeurt. Ik denk dat ze met veel te weinig mensen (veelal parttime werkzaam) véél teveel clienten willen bedienen om zoveel mogelijk te verdienen. Voor mij lijkt het er inmiddels op dat ze inderdaad zichzelf zwaar bevoordelen ten koste van clienten. Het zou mij een lief ding waard zijn als die hele organisatie eens grondig en onafhankelijk werd doorgelicht. Ik verwacht dat er dan wel een beerput open zou gaan.

Nu te laat, ben bekaf, maar schrijf binnenkort meer en zal alle voorbeelden die ik heb van kwalijke praktijken hier gaan neerschrijven. Wel alvast een waarschuwing voor ieder die vanaf nu een bewindvoerder moet kiezen ZORG DAT JE NÓÓIT BIJ STICHTING CAV TERECHT KOMT!!! Vertrouw maar liever een familielid of een bekende, die zullen je nooit zoveel tekort doen en afhandig maken als het CAV doet!

Groet,
Gonny, Amsterdam

Toevoeging 10.6.2008: door veel zorg om/voor vader geen tijd gehad om hierop terug te komen. Gisteren begreep ik van medewerkster van CAV dat ze nogal boos zijn over mijn "optreden" op dit forum van maart j.l. ...
Zie nu voorlopig maar even mijn laatste bericht op dit forum. Maar ik kom terug... ooit.
Laatst gewijzigd door GonnyK op 10 jun 2008 06:33, 1 keer totaal gewijzigd.

godswonder
Berichten: 6
Lid geworden op: 16 mar 2008 17:36

Re: Stichting CAV, onderbewindstelling

Ongelezen bericht door godswonder »

sommige budgetbeheer zijn heel goed in liegen bij de bewindvoerders,alsof het de fout van de client is.zodra je merkt je krijgt ineens geen huishoudgeld meer dan gewoon uit zo,n budgetbeheer stappen,want ze hebben de afspraak gemaakt dat ze wekelijks het geld overmaken dan moeten zij hun afspraak nakomen,anders gaan ze weer eenstapje verder en brengen je verder in de problemen,veel mensen zeiden tegen mij ga bij de c.a.v maar nou heb ik zo iets van nee,want ik heb de klachten hier gelezen,ik ga zelf mijn financieen beheren,ik ben het zat met budgetbeheer.
dank u voor uw advies,c.a.v bekijkt het maar

godswonder
Berichten: 6
Lid geworden op: 16 mar 2008 17:36

Re: Stichting CAV, onderbewindstelling

Ongelezen bericht door godswonder »

waar kan je een dikke vette klacht indienen als zo,n budgetbeheer zich niet aan de afgesproken afspraken houd.

GonnyK
Berichten: 3
Lid geworden op: 13 mar 2008 01:55

Re: Stichting CAV, onderbewindstelling

Ongelezen bericht door GonnyK »

1. Budgetbeheer is, denk ik, iets anders dan bewindvoering door CAV waarover het in dit topic gaat...
Misschien kun je inzake budgetbeheer dus beter een nieuw topic starten godswonder? Ik, in ieder geval, weet niets van budgetbeheer en kan je daarmee niet helpen.
2. Met klachten over CAV-bewindvoering kun je bij de kantonrechter terecht, maar ik heb de ervaring dat je daar ook niet veel mee opschiet.

godswonder
Berichten: 6
Lid geworden op: 16 mar 2008 17:36

Re: Stichting CAV, onderbewindstelling

Ongelezen bericht door godswonder »

het is de bedoeling dat budgetbeheer je financieel zaken goed op orde zet en je wekelijks etensgeld geef en maandelijks het boedelbedrag naar die bewindvoerder overmaakt op de boedelrekening,het is volgens mij ook zo iets als cav,het is een en al eenrotzooi,ze maken mooie beloftes met de client en komen hun afspraken niet na en hebben in mij geval de boedelbedrag niet betaald terwijl er genoeg geld van mij kwam bij het budgetbeheer en zo kan ik maar meer gaan vertellen,zonder etensgeld zitten weetje hoe erg dat is,het interseert budgetbeheer niets,terwijl ze dat belooft hebben iedere week tegeven,wanneer je vraagt hoe moet je eten dan zeggen ze ,ja ,je mag ook niet gaan lenen.cav heeft toch ook budgetbeheer.want men zei tegen mij je kan naar cav gaan dat ik ook een budgetbeheer.

groetjes

GonnyK
Berichten: 3
Lid geworden op: 13 mar 2008 01:55

Re: Stichting CAV, onderbewindstelling

Ongelezen bericht door GonnyK »

Iemand ook meegemaakt dat de mensen van stichting CAV érg boos worden en zich nóg verregaander schandalig gedragen als ze merken dat je je vrijheid van meningsuiting gebruikt om je mening over hun wanbeleid/wanbewind op forums als deze te ventileren???
IK wordt hiermee nu geconfronteerd...
Wordt vervolgd...

janna1936
Berichten: 1
Lid geworden op: 09 jul 2008 05:57

Re: Stichting CAV, onderbewindstelling

Ongelezen bericht door janna1936 »

Ik sta ook onder bewind bij stichting cav in Amsterdam en het is belachelijk voor woorden hoe ze daar met hun clienten omgaan.
Ik weet helemaal niet wat er betaald word want krijg helemaal geen maandelijkse afschriften.
Rekeningen worden niet betaald,of te laat betaald.
Vakantiegeld waar ik recht op had ,ik heb geen schulden gemaakt.Maar hun beweren gewoon van wel,terwijl hun die hebben gemaakt en het daarmee goedmaken door het met jou vakantie geld te betalen.
Ik was voorheen bij Stib in Amsterdam maar die is zelf failliet gegaan en ben dus via de rechter aan stichting cav overgedragen.
Heb een klacht ingediend bij de rechtbank ,daar is het wachten op antwoord.Al krijg ik er nu een beetje een raar idee van als ik hier de reactie's van mensen lees die dit gedaan hebben en ook daarmee niet geholpen zijn.(word die rechter misschien betaald door hun,je weet maar nooit,alles kan tegenwoordig)
Als stichting cav confronteerd met hun fouten,dan geven ze jou de schuld of zeggen dat het niet waar is. Gooien dan boos de hoorn op de haak.
Wat ik ook gemerkt heb is dat ze intake kosten hebben gerekend en dat nogwel een jaar later dat ik al bij hun onder bewind sta.
En dat terwijl ze al maandelijks een vast bedrag krijgen van de gemeente.Ben dat zo eens nagegaan en nu blijkt dat volgens artikel 47 en 48 de wet op het consumentenkrediet dat dat verboden is om ,ook via (illegale) constructies,aan de schuldenaar een vergoeding te vragen voor schuldbemiddeling.Dus mensen die ook bij stichting cav zitten,kijk jullie gegevens eens goed na en hou ook goed in de gaten als jullie iets tegoed hebben want anders zetten ze het op hun eigen rekening en kan jij er naar fluiten.Nu nog even een vraag ,zijn er mensen die ook gezien hebben dat er intakekosten zijn ingehouden bij stichting cav ?Ga het anders eens na en kijk of dat wel geoorloofd is.
Ben zo eens gaan rondvragen bij mensen die ook onder schuldsanering zitten of hebben gezeten en bij hun is dat nooit berekend,ook heb ik bij cav nooit een intakegesprek gehad dus nou vraag ik je,dat kan toch niet.Hoop dat dit soort instanties nu eens goed aangepakt worden.NU EEN GOED ADVIES VOOR MENSEN DIE EEN BEWINDVOERDER ZOEKEN GA NIET BIJ STICHTING CAV.

wolkje
Berichten: 2
Lid geworden op: 18 aug 2006 01:00

Re: Stichting CAV, onderbewindstelling

Ongelezen bericht door wolkje »

Ik heb zelf 2 jaar geleden in budgetbeheer gezeten bij deze waardeloze stichting. Toen heette het nog KSVM in Haarlem. Ik zat in de wsnp en moest in budgetbeheer. Dame die mijn belangen zou moeten behartigen , mevrouw van Ginkel ,heeft ervoor gezorgd mijn dossier te laten liggen aangezien mevrouw overspannen was en in de ziektewet zat. Consequentie: maanden geen huur betaald, maanden geen gas en licht en een half jaar geen boedelafdracht aan de wsnp afgedragen. Goed he. Heb ik zelfs nooit voor mekaar gekregen voordat ik de wsnp in ging!! Kwam nog een incassobureau aan mijn adres en de stichting vond dat ik daar de kosten van mocht betalen aangezien het op mijn naam staat!!! Dacht het dus ff niet! Ik heb de stichting aansprakelijk gesteld voor deze kosten en een advocate in de hand genomen. Ook die kosten (eigen bijdrage van 90 euro) heb ik hen aan mij terug laten betalen. Dat zou mooi worden !!! Je betaalt ze 70 euro per maand om je financieen te regelen en ze maken het alleen maar erger!!!!! Lijkt mij niet de reden van budgetbeheer. Ben er ook meteen weggegaan gelukkig. Mijn advies: NIET IN ZEE GAAN MET DEZE VRESELIJKE STICHTING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bousaka
Berichten: 1
Lid geworden op: 08 dec 2008 22:20

Re: Stichting CAV, onderbewindstelling

Ongelezen bericht door Bousaka »

Mijn broertje is geestelijk en verstandelijk gehandicapt. Uit een administratie van mijn broertje bleek dat hij teveel geld had en moesten daarom verantwoording afleggen bij de kantonrechter. De kanton rechter heeft ons toen cav aangeraden op vrijwillige basis en er is toen gezegd dat als we er mee wouden stoppen dat het gewoon kon. Echter in de praktijk was dat anders gebleken, dit moest via de kantonrechter nou dat hebben we geprobeerd en vertelt dat DEZE STICHTING VERSCHRIKELIJK IS EN DAT WE METEEN WILLEN STOPPEN, de rechter vertelde dat het een goede stichting was en dat er verder geen klachten waren over hun. hebben uitspraak gedaaan dat cav nog steeds bewindvoerder blijft en ik heb dan de mentorschap over mijn broertje. heb nu ook contact met de ombudsman op de hoop dat daar wat gedaan kan worden. En als het andere mensen is gelukt om van hun af te komen dat hoor het graag en ben bereid om ook een gezamelijke klacht in te dienen zoals mark hier boven zegt goed idee, laat me het aub weten

Groetjes bousaka

rené1234
Berichten: 2
Lid geworden op: 15 apr 2009 18:15

Re: Stichting CAV, onderbewindstelling

Ongelezen bericht door rené1234 »

Laatst gewijzigd door rené1234 op 16 apr 2009 09:35, 1 keer totaal gewijzigd.

rené1234
Berichten: 2
Lid geworden op: 15 apr 2009 18:15

Re: Stichting CAV, onderbewindstelling

Ongelezen bericht door rené1234 »

Iedereen die klachten heeft over het CAV: start een klachtenprocedure, alleen dan neemt de rechter je serieus. Mail mij voor info en eventueel hulp bij het opstellen van een klachtenbrief.

Sweet-love
Berichten: 1
Lid geworden op: 02 sep 2009 16:57

Re: Stichting CAV, onderbewindstelling

Ongelezen bericht door Sweet-love »

Helaas , nog een slachtoffer van CAV.
Slapeloze nachten, en veel verdriet voor ons.

Wij hebben sinds juli 2008, bewind bij CAV, terwijl dit eerst bij een ander was.
Maar die is uit de macht gezet ivm fraude.

Toen we daar kwamen hadden ze overmatig last van opstart procedure's , en waren wij de dupe van het feit dat er geen geld was, of te laat kwam.
We kregen te horen dat we over een te weinig saldo beschikte om ons van leefgeld te voorzien EN de huur te betalen van onze woning.
Maar dat is niet het geval.
Het ging op een gegeven moment redelijk goed, wij belden elke maandag of ons geld op de rekening stond, want elke keer naar de bank voor NOP lopen, het werd bevestigd, en zo wisten wij 100% dat er weekgeld was.

Als het er niet was, wouden ze geen spoedstorting doen, afwachten, was bij hun het woord, maar dat wij dan geen eten in huis hadden, no problem!
In Juli zien wij ineens een afschrijving van ruim 300€ naar CAV, intake kosten noemen hun het.. terwijl er geen intake is geweest, en die 300€ voor onze huur is.
Ze zullen het recht trekken, maar tot de dag van vandaag is de 300€ niet terug geboekt, en hebben wij grote problemen. Aangezien afgelopen week de woningstichting voor onze deur stond, of wij wisten, dat er al 2 maanden geen huur is betaald!
We kunnen ons huis kwijtraken, dus wij bellen naar CAV, en mijn vriend word kwaad, want hun zeggen gewoon geen saldo, terwijl die week daar voor nog een bedrag er op stond!
De vrouw die hij sprak zegt gewoon 'Als je niet normaal praat tegen mij, hang ik op!', daar mee is de boot af, en moeten wij rustig blijven ..
Eergister is ons leefgeld niet gestort, en de huur nog niet betaald, wij zitten in diepere problemen, ik heb geld her en der moeten lenen om mijn zoontje van 6 maanden eten te kunnen geven.

Wij bellen, ik vraag aan hun of ik soms kattenvoer moet eten, en dit ook aan mijn zoon moet gaan geven, dat is een optie volgens hun.
Hoezo optie?! Hun doen hun werk niet, en wij zijn de dupe.

Ze zeggen dat WIJ zuiniger moeten leven zodat er wekelijks geld overblijft, al zou het gebeuren dat hun niks sturen, maar ik vraag me af, is het ONS verantwoordelijkheid als HUN geen geld geven?
Wij krijgen 60 euro, daar moeten wij 1 week mee doen, wij moeten daar luiers en voeding voor halen voor onze zoon, dat is al 6 en 8 euro, we kunnen moeilijk elke dag patat eten of noodles?! We bezuinigen op alles,mijn zoon zit zelfs nu op de goedkoopste voeding, die overigens ook goed is hoor, maar toch zuiniger kan gewoon niet!
Volgens hun moet het kunnen, ze komen met een berekening, waar duidelijk worddat ik alleen van noodles mag genieten, en patat.. nou sorry, dat gaat niet!

Mijn moeder is gaan vragen stellen tegenover CAV, maar hun blijven bij hun verhaal, wij zijn de dupe van hun gedrag, nu is een advocaat ingeschakeld.
We hebben afgelopen jaar namelijk geprobeerd van hun af te komen, dat lukte niet, we kregen een brief dat wij het niet konden, dat zouden ze zeker weten enzovoorts, wel moesten wij opdraaien voor de rekening van de rechtbank.

CAV is onbeschoft, en geeft ons slapeloze nachten, wij zijn gespannen , en daardoor onze zoon ook.

Wij weten niet meer wat te doen... we zijn in onzekerheid of de huur word betaald, en onzekerheid of we aankomende week nog wel weekgeld krijgen.


Wij zitten trouwens bij CAV te Haarlem.

Do44
Berichten: 4
Lid geworden op: 26 aug 2009 10:58

Re: Stichting CAV, onderbewindstelling

Ongelezen bericht door Do44 »

Ik heb een schuldbemiddeling via de financiele dienstenwinkel in delft lopen en heb helaas te maken met de cav. Overigens weet ik niet wie er erger is. Mijn consulent via de de dienstenwinkel heeft de schuldeisers voor het laatst in februari j.l. om akkoord gevraagd (de aanvraag loopt pas sinds juli 2008) en daarna nooit meer wat van zich laten horen. De schuldeisers komen nu opnieuw. sinds juli j.l. werd plotseling mijn geld ingehouden door cav en ik moest bidden en smeken om het vrij te laten bedrag aan mij over te maken. En waarom ik niet vanaf het eerste begin zelf gespaard had. Overzichten van hoe of wat krijg ik niet. Alleen maar geirriteerde figuren die je meedelen dat het Druk is. Dit is een hele korte weergave want alles wat mis kan gaan is ook misgegaan.

Ik heb mij al aangemeld bij de sociale raadslieden maar het is volgens mij een pot nat. Er wordt contact voor mij opgenomen maar als dit niet lukt schrijf ik een brief naar de wethouder.

Maar indien er mensen zijn die gezamelijk een klacht willen indienen. Ik sta voorop want ik ben klaar met die zooi.

Do44
Berichten: 4
Lid geworden op: 26 aug 2009 10:58

Re: Stichting CAV, onderbewindstelling

Ongelezen bericht door Do44 »

Lady B en Sweetlove, Dames ik woon ook in delft en heb een bemiddeling lopen bij de financiele dienstenwinkel in delft en derhalve ook bij het CAV. Dit is een grote teringzooi en het klopt van geen meter, echt helemaal niets en als ik om opheldering vraag bij mijn consulent dan krijg ik een grote bek.
Wat ik zo tussen de regels doorlees ondervinden jullie exact dezelfde problemen.
Kunnen wij elkaar aanvullen en/of steunen in deze? Het is toch van de zotte dat je om hulp schreeuwt en dat je dieper in de **** wordt geduwd.

ik hoor jullie graag.

lady-B
Berichten: 4
Lid geworden op: 14 sep 2009 14:53

Re: Stichting CAV, onderbewindstelling

Ongelezen bericht door lady-B »

...
Laatst gewijzigd door lady-B op 12 jan 2010 11:57, 1 keer totaal gewijzigd.

Gesloten