Radar

toggle menu
LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] SnörEx antiesnurk apparaat

Heb jij een uitgesproken mening over de gezondheidszorg? Ventileer hier jouw mening.

Kent u het antiesnurkapparaat van SnörEx

Poll eindigt op 18 jan 2008 15:30

Ja, ik of een kennis van mij gebruik het tot volle tevredenheid
0
Geen stemmen
Nee, ik of een kennis van mij hebben slechte ervaring ermee
0
Geen stemmen
Ik heb er nog nooit van gehoord
2
100%
 
Totaal aantal stemmen : 2

[ archief ] SnörEx antiesnurk apparaat

door Peter F » 19 dec 2007 15:30

Ik heb mij een SnörEx apparaatje tegen het snurken en Apneu laten aanpraten door mijn huisarts omdat ik last heb van chronische vermoeidheidsklachten.
Dit bedrijf is gevestigd in Weert en ze hebben een dependance in Baarn. Toen ik een afspraak maakte zei men dat ik naar Weert moest komen. Daar vond een soort van intake gesprek en een klein onderzoekje plaats. Ik was volgens de behandelende mevrouw zeer geschikt voor de toepassing van de SnöEx... Daarna is er een afdruk van mijn bovenkaak gemaakt om het ding pasmaat te kunnen maken. Na ca. 3 weken was de SnöEx gereed, dus ik weer naar Weert. Het ding paste (volgens die mevrouw zeer goed) maar voelde wat gammel aan. Nadat zij mij de gewenningsverschijnselen had verteld zei ze dat 95% van de 'patiënten' er na maximaal 40 dagen aan gewend waren en er zeer veel baat bij hadden. Dus ik 595 euro armer naar huis met de SnorEx. Vanaf de eerste nacht heb ik ermee 'geslapen', dit heb ik ca 8 weken zonder onderbreking volgehouden. Ik was er aan gewend maar ja men zegt ook dat je aan hangen went. Elke morgen deen mijn kaken en tanden pijn en bij het wakker worden was steeds de eerste gedachte: 'ik smijt het ding op de grond en trap zo plat mogelijk". Helaas had ik nog geen enkele baat ondervonden van de SnörEx! Toen werd ik verkouden en was het ding onmogelijk in mijn mond te verdragen.
Terug naar de reguliere KNO arts (in het Zuider in R'dam) en die adviseerde mij het ding aan een steen te binden en dan door de ruit naar binnen te gooien bij de Fa SnörEx...
Nu heb ik het opgegeven om dit martelwerktuig te gebruiken. Helaas kost mij deze grap zo'n 650 euro.

Peter F
 
Berichten: 4
Geregistreerd: 22 feb 2007 17:32

RE: [ archief ] SnörEx antiesnurk apparaat

door kanovaarder » 19 dec 2007 21:15

Sluikreclame??

Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat gezien de bedragen die er voor dat apparaatje kennelijk gevraagd wordt dat zo'n topic-openende vraag eerder het begin moet zijn van tussen de klachten ook juichende verhalen.
En ja, daar is dat dan.
Productnaam genoemd en toch ook aangeprezen.

Goedkope vorm van reclame maken.

Grootvader
kanovaarder
 
Berichten: 2894
Geregistreerd: 01 maart 2006 13:17

RE: [ archief ] SnörEx antiesnurk apparaat

door Peter F » 20 dec 2007 14:07

Het zou aan mij kunnen liggen, maar ik snap helemaal niets van de reactie van grootvader...
Misschien kan het ook in gewoon samenhangend nederlands worden geschreven???[/quote]
Peter F
 
Berichten: 4
Geregistreerd: 22 feb 2007 17:32

RE: [ archief ] SnörEx antiesnurk apparaat

door kanovaarder » 21 dec 2007 11:58

dubbele topics openen en hier verbaasd over een reactie?

U verbaasd over mijn reactie?
Dan moet u uw andere topic ook maar eens doorlezen.
2 verschillende topics openen over hetzelfde onderwerp maakt nog duidelijker dat dit dure product door u onder de aandacht gebracht m o e t worden kennelijk.
Een product waarvan de waarde zeer omstreden is.

Grootvader
kanovaarder
 
Berichten: 2894
Geregistreerd: 01 maart 2006 13:17

RE: [ archief ] SnörEx antiesnurk apparaat

door eeliane » 22 dec 2007 18:49

Aangeprezen?
eeliane
 
Berichten: 1447
Geregistreerd: 06 jun 2005 18:50

RE: [ archief ] SnörEx antiesnurk apparaat

door snurker1989 » 22 sep 2008 16:46

Grootvader, Mijn grootvader lijdt aan slaapapneu. Al jaren. Opa en Oma slapen ook niet meer samen. Dankzij een keeloperatie blaast een luchtpomp de lucht door de mond naar buiten. Deze had hij van zijn kno-arts gekregen. Omdat dit niet werkte was hij op zoek naar een andere oplossing. In de Bilt of zo zat een firma waar ze mondbeugels maken die misschien oplossing zouden kunnen zijn. De prothese die hij 's nachts niet in zijn mond hield zouden ze met inplantaten vastzetten want die beugel moest zijn onderkaak anar voor houden. Dit heeft hij dus maar niet gedaan. Uiteindelijk is hij via het ziekenhuis in Amersfoort aan een snurkbeugel gekomen die alleen zijn tong ondersteunt en die niet op zijn prothese hoeft. Die werkt heel goed, en daar slaapt hij nu al een paar jaar mee. Volgens mij is dat zo'n ding waar Peter F het over heeft. Mijn opa en oma zijn er in ieder geval heel blij mee.
snurker1989
 
Berichten: 1
Geregistreerd: 22 sep 2008 16:30

RE: [ archief ] SnörEx antiesnurk apparaat

door snurker1987 » 29 jan 2009 23:09

Beste Peter F,

Toevallig kwam ik je topic tegen hoewel je bericht al ruim een jaar oud is. De klachten die je beschrijft herken ik ook, alleen ben ik door mijn huisarts naar Bilthoven gestuurd. Daar werkt een tandarts die snurkbeugels aanmeet, een ASA. Ik moest maar een pijnstiller slikken als ik pijnklachten had. Ik had een abonnement gesloten wat ik daarna heb afgekocht. Alles bij elkaar was ik ruim het dubbele kwijt van wat jij hebt betaald, zo'n 1200 euro. Die beugel draag ik niet meer omdat ik zo;n pijn in mijn kaken kreeg en ik geen brufen verslaafde wilde worden. Ook bleef mijn onderkaak de hele ochtend naar voren staan en kreeg ik last van oorsuizen. Al met al heb ik dat ding maar enkele weken gebruikt, want ik kon er totaal niet mee overweg.

Heb je die steen nog? Ik geloof dat ik de tip van je specialist maar opvolg en dat ding naar Bilthoven terugbreng en daar door de ruit naar binnen gooi!
snurker1987
 
Berichten: 1
Geregistreerd: 29 jan 2009 22:51

RE: [ archief ] SnörEx antiesnurk apparaat

door KvdH » 12 apr 2009 20:26

Sinds een jaar gebruik ik nu de Snörex snurkbeugel. Vooral mijn partner is er zeer enthousiast over, omdat het eindelijk stil is. Ik ben eerst naar de VU Amsterdam geweest voor een slaaponderzoek. Daaruit kwam dat ik matige apneu-klachten had. Zij raadden mij aan om een specifieke beugel te gaan gebruiken die mijn onderkaak naar voren zou trekken. Op de lange duur is dat zeer belastend voor je kaak. Vandaar dat ik toch maar eerst de Snörex ben gaan proberen. Fijn is het niet, maar na even doorzetten went het allemaal wel. Ik kan niet meer zonder.
En omdat uit het onderzoek bleek dat ik apneu heb, heeft mijn zorgverzekeraar (IZZ) de beugel vergoed. Dus het kan wel!
Karin vdH
KvdH
 
Berichten: 1
Geregistreerd: 12 apr 2009 20:18

RE: [ archief ] SnörEx antiesnurk apparaat

door four-eyes » 11 mei 2009 15:45

Ik heb destijds 1000 gulden betaald voor Snörex. Diverse bezoekjes in Weert afgelegd. Resultaat nul komma nul. Toen ik in Frankrijk was brak de veer en heb ik het apparaat daar nog laten repareren. Maar ik kon er niet aan wennen. Ik stikte de moord met dat apparaat in m'n mond. Dus al zeer spoedig heb ik de pijp aan maarten gegeven. 1000 gulden down the drain.
four-eyes
 
Berichten: 201
Geregistreerd: 06 apr 2004 13:29

RE: [ archief ] SnörEx antiesnurk apparaat

door Vincent van Buren » 07 jun 2009 18:19

Ik heb in 2007 een zogenoemde Snorex laten aanmeten, na aandringen van mijn - toenmalige - vrouw. Ik moet toegeven dat het geen makkelijke vrouw was en ons huwelijk lag op de klikken door de zware discussies over het snurken.
Mijn ex-vrouw ergerde zich aan mijn snurken en ik moet eerlijk bekennen dat deze discussies ook geen positief effect hadden op mijn sex leven.

Nadat ik de Snorex had was er in ieder geval een discussie minder, want ik snurkte niet meer! Het is even wennen, maar na 1 week weet je ook niet beter. Laatst moest het snurk apparaat even bijgesteld worden in Weert en ik kwam erachter dat ik niet zonder de Snorex kan.

Ik ben zeer tevreden over de Snorex, nog nooit klachten mee gehad en helpt (voor mij) echt tegen het snurken. Geweldig!!!
Vincent van Buren
 
Berichten: 1
Geregistreerd: 07 jun 2009 17:58

Geef de vorige berichten weer
Sorteer op

Keer terug naar Gezondheidszorg / Instellingen