LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Smoke Less

Discussieer hier over onderwerpen die in onze uitzendingen zijn geweest.
Gesloten
Radar
Site Admin
Berichten: 5425
Lid geworden op: 22 apr 2004 10:56

Smoke Less

Ongelezen bericht door Radar »

Kun je met behulp van de Smoke Less van Tel Sell nu echt gezonder roken? Radar onderzoekt de werking van deze machnetische kaart.

Live uitzending: maandag 12 januari 2009, 20.30 uur, Nederland 1
Herhaling: woensdag 14 januari 2009, 15.25 uur, Nederland 1

henk267
Berichten: 1
Lid geworden op: 26 jan 2009 19:41

Re: Smoke Less

Ongelezen bericht door henk267 »

Ik wil u dit even zeggen.
Dat alles wat van Tel Sell komt of is, ongelooofwaardig is.
De consument word gewoon bedonderd met verkoop technieken.

groeten H t C

S.Beerenburgh
Berichten: 38
Lid geworden op: 17 mei 2005 20:41

Re: Smoke Less

Ongelezen bericht door S.Beerenburgh »

Zonder hulp stoppen lukt maar heel weinig mensen. Het product is een nicotinevervanger, hiermee krijg je dus geen teer en ammoniak meer binnen, maar beter is om naar de huisarts te gaan als je wil stoppen.

Carmen48
Berichten: 1
Lid geworden op: 26 jan 2009 21:47

Re: Smoke Less

Ongelezen bericht door Carmen48 »

Ik heb bij Tel Sell klantenservice gewerkt en weet uit ervaring hoe de klant bedonderd moet worden. Instructies van eigenaresse Loes Mulder uit Almere zijn zeer nauwkeurig. Over het algemeen zijn de producten van TS van twijfelachtige kwaliteit. En dat zal ongetwijfeld ook weer met dit magneet kaartje zijn!
Het bezoekadres van Tel Sell: Bolderweg 35 Almere Buiten.
Na het faillesement van jan 2008 is Loes daar heen gegaan voor een doorstart om zich verder te verrijken aan de achteloze burger die de mooie praatjes van de tv geloofd.
Laat het een waarschuwing zijn voor iedereen die bij TS wil gaan shoppen of al heeft gedaan.

janfreak
Berichten: 98
Lid geworden op: 28 okt 2004 00:03
Contacteer:

Re: Smoke Less

Ongelezen bericht door janfreak »

Ik heb zo het donkerbruine vermoeden dat hier Bruno Santenera ( ja, die oplichter met zijn BioStabil 2000) hier de hand in heeft. Magneten hebben nu eenmaal iets mystieks en zodoende trappen nog heel veel mensen (domme mensen) daar in. Ze zouden beter moeten weten, op Internet eens gaan neuzen zou ze geen kwaad doen. Maar hoe dan ook, het is het zoveelste broodje aap verhaal van Tel Sell. Wat me bevreemd is ook dat men hier nog oude eenheden gebruikt, Gauss is uit de tijd, heet tegenwoordig Tesla.

pbarendse
Berichten: 660
Lid geworden op: 05 jan 2008 00:48

Re: Smoke Less

Ongelezen bericht door pbarendse »

@ S.Beerenburg:
Het is maar hoe hard je wil stoppen. In mijn omgeving zijn veel mensen gestopt met roken. Bijna zonder uitzondering gewoon door hun laatste peuk uit te drukken en geen nieuwe meer op te steken. Het kan dus wel degelijk, als je het maar wilt!

wco
Berichten: 1
Lid geworden op: 28 jan 2009 10:27

Re: Smoke Less

Ongelezen bericht door wco »

Citaat: "Als een roker minder nicotine binnenkrijgt, zal hij alleen maar meer gaan roken." M.i. is dit een zeer kromme beredenering. Het is nl. een kwestie van wennen waardoor je na verloop van tijd zelfs de aller 'lichtste' sigaretten goed kunt proeven en geen behoefte hebt aan meer sigaretten. Sigaretten waar minder nicotine in zit zijn m.i. wel degelijk beter. De roker is zelf heel goed in staat om te beseffen dat wanneer hij/zij bij het overstappen naar lichtere sigaretten hij/zij veel meer gaat roken, hij/zij natuurlijk ook meer nicotine binnenkrijgt! Zo is snoep waar minder suiker in zit beter voor je gebit. Je hebt niets aan de bewering: Snoep waar minder suiker in zit is net zo ongezond wellicht zelfs ongezonder OMDAT je 2x zo veel gaat snoepen! Of...een drankje waar minder alcohol in zit is net zo schadelijk als een drankje met het dubbele percentage alcohol OMDAT je meer gaat drinken!??? Ik begrijp niet waarom deze beredenering voortdurend gebruikt wordt door tegenstanders van roken. Het roken is vooral een psychische verslaving....je lichaam went vrij snel aan een lagere dosis nicotine.

Panthera tigris altaica
Berichten: 79
Lid geworden op: 19 jan 2009 19:01

Re: Smoke Less

Ongelezen bericht door Panthera tigris altaica »

Naar mijn mening zijn de verhaaltjes van Tell Sell iets TE mooi. Of het nu afslanken of stoppen met roken is. Er wordt misbruik gemaakt van de situatie. Om van iets af te komen is veel doorzettingsvermogen nodig en het heeft ook tijd nodig. Veel mensen hebben dit niet, dus springt TS in dat gat en bied HET wondermiddel.

Zoals we allemaal weten, bestaan wondermiddelen niet (of nauwelijks).

Stoppen met roken gaat het best als je die sigaret laat liggen en afslanken gaat het best als je beter eet en beweegt. En als je het niet zonder hulp kunt is het altijd nog beter om naar je huisarts te gaan.
Scheelt je vaak ook nog een hoop geld.

Niet te min ben ik best nieuwsgierig naar de testuitslag :D (Jammer, uitzending gemist!)

ozner
Berichten: 6
Lid geworden op: 03 feb 2009 21:30

Re: Smoke Less

Ongelezen bericht door ozner »

Ik denk altijd maar zo: als dat spul zo 'revolutionair' is, zou het ook buiten tellsell te koop zijn. Oftewel, als tell sell het verkoopt dan is er geen andere importeur zo gek om het te importeren.
Weg blijven dus!

Gesloten