Schade aan vloer, hoe onafhankelijk is geschillencommissie?

Goede of slechte ervaringen met vloeren? Geef hier jouw mening.
Arjen Amsterdam
Berichten: 1
Lid geworden op: 08 aug 2018 12:37

Schade aan vloer, hoe onafhankelijk is geschillencommissie?

Ongelezen bericht door Arjen Amsterdam » 08 aug 2018 12:45

Een twijfelachtige uitspraak van de Geschillencommissie parket is voor ons reden van dit bericht. De commissie heeft de leugens/onwaarheden van de parketleverancier (Decork Amsterdam) zonder verdere toetsing overgenomen (ook heeft ze geen enkele moeite genomen een onafhankelijk expert te sturen). Zelfs de door beide partijen ingeschakelde experts konden niet een duidelijke oorzaak van vinden van de schade ontstaan aan een nieuw gelegde hongaarse punt eikenhouten vloer (waarde Euro 9.500,-) die vanaf het begin gebreken vertoonde en binnen 2 weken bol stond en gevaarlijk was voor ons gezin met jonge kinderen (spijkers staken uit).
De Geschillencommissie parket is door ons ingeschakeld nadat we maanden lang op een voorstel van de levarancier gewacht hebben totdat zij met een brief van hun rechtsbijstand advocaat het restbedrag opeisten.
Echter de Geschillencommissie lijkt helemaal niet zo onafhankelijk en oordeelde dat de leverancier het bij hen gestorte restbedrag toekwam aangezien de bewijslast van ons als consument niet voldoende was. De leverancier heeft met leugens zaken ontkent tijdens de zitting en de commissie heeft onze verweer daar tegen niet meegenomen in het besluit.

Hoe sterk sta je nog als consument??

We kunnen nu alleen nog via de rechter ons verhaal doen!

Uitgebreider verhaal is beschikbaar.

Plaats reactie