LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Daten op internet

Heb jij weleens gekocht op het internet? Ging dat goed of juist niet? Bespreek hier jouw ervaringen met winkels op het internet
photoboy1960
Berichten: 1
Lid geworden op: 15 aug 2003 15:58

Daten op internet

Ongelezen bericht door photoboy1960 » 03 jun 2004 14:34

Hallo

Ik ben een alleengaandeman en ik date al geruime tijd op internet via marktplaats oa.Er staan een heleboel nepatvertenties op en er stond atvertentie op van een vrouw die mannen oplicht en dan stond er een atvertentie op die een ex man van een vrouw had geplaats zonder dat deze vrouw dat wist.En nu stond er een atvertentie op van een Cindy uit amsterdam met telefoon nummer nou die heb ik gebeld .en ik werd gelijk bedreigt met de politie door deze dame.Wat is jullie ervaring met daten op internet??

Amarie

Re: Daten op internet

Ongelezen bericht door Amarie » 03 jun 2004 14:51

:shock: Je zou je kunnen inschrijven bij een fatsoenlijk dating bureau, of naar vrijgezellen avonden gaan. Op Marktplaats.nl komen veel grappenmakers en oplichters, niet alleen bij de date rubriek maar ook op de andere rubrieken. Misschien kun je zelf een leuke advertentie plaatsen. Ik zou je dan wel willen aanraden om daarin geen spelfouten te maken zoals in deze rubriek, omdat je dan waarschijnlijk geen enkele serieuze reactie zult krijgen. Veel succes bij het daten!

Gesloten