LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Interpay = puinhoop

Heb jij weleens gekocht op het internet? Ging dat goed of juist niet? Bespreek hier jouw ervaringen met winkels op het internet
Rustig
Berichten: 125
Lid geworden op: 12 nov 2004 21:14

Interpay = puinhoop

Ongelezen bericht door Rustig » 02 dec 2004 00:57

Begin juli 2004 heb ik een tweetal abonnementen genomen op twee stoute sites. Na betaling via CCBill (2x een proef abonn. van $29.95 elk), werd ik direct toegelaten tot die sites doch de technische kwaliteit van de films die ik kon downloaden was zó slecht, dat ik mij bekocht voelde en heb mij dan ook direct weer via CCBill uitgeschreven.

Toen bleek dat er toch $59,90 van mijn CC. was afgeschreven heb ik contact gezocht met Interpay met de vraag of ik het bedrag kon laten storneren. Interpay heeft mij twee formulieren toegestuurd om mijn verzoek toe te lichten en heb deze samen met een kopie van bewijs van datum in- en uitschrijving geretourneerd.

Begin november heb ik Interpay gebeld of er al schot in de zaak zat, en werd mij verteld dat de zaak in behandeling was en dat ik binnen een week uitsluitsel zou krijgen. Na drie weken niets meer van Interpay vernomen te hebben, heb ik Interpay wederom gebeld.
Na lang wachten en tig keer doorverbinden werd mij hetvolgende medegedeeld; "Er is besloten uw verzoek niet te honoreren en het besluit is per brief aan u reeds lang verzonden".
Toen ik vertelde dat ik nimmer van Interpay een brief betreffende hun besluit had ontvangen en of ik dan alsnog een kopie van die brief toegestuurd kon krijgen, kreeg ik te horen dat het verzoek weer van voren af aan moest want mijn dossier was zoek en konden niets meer hierover vinden. Goedenmiddag (klik)

Moraal van mijn verhaal, blijf van de aanmeldknop af van stoute sites

Newsgroupfan

Re: Interpay = puinhoop

Ongelezen bericht door Newsgroupfan » 02 dec 2004 17:31

De stoute sites willen u alleen maar van uw geld af helpen. Neem een abonnement bij een professionele nieuwsserver en download stoute en niet-stoute clips, films en zelfs DVD's. 8)
De sites adverteren b.v. met "20 gigabyte films!". De doorgewinterde downloaders uit nieuwsgroepen lachen om zo'n aanbod. :lol:
Die sites leven eigenlijk van de onwetendheid van de meeste mensen wat nieuwsgroepen betreft.

Gesloten