BH Support (voorheen kies de juiste sport bh)

Heb jij weleens gekocht op het internet? Ging dat goed of juist niet? Bespreek hier jouw ervaringen met winkels op het internet
v.soest
Berichten: 5
Lid geworden op: 08 mei 2007 20:51

BH Support (voorheen kies de juiste sport bh)

Ongelezen bericht door v.soest » 05 mei 2018 22:06

Deze webwinkel in Almere die handelt in BH's heeft als specialisatie het oplichten van klanten. Vele fora staan bol van klachten van klanten die opgelicht zijn. Koop je daar een artikel en het blijkt niet geschikt te zijn en je stuurt het conform de voorwaarden retour, dan kan je naar je geld fluiten. Telefoontjes worden afgedaan met de meest doortrapte smoezen; de gesprekken worden binnen de kortste tijd uiterst onbeschoft en en al snel wordt de verbinding verbroken. De mevrouw die deze webwinkel runt is al geroyeerd door de webwinkel waarborg organisaties en heeft van de Autoriteit Consumenten Markt (ACM) een boete aan haar broek gekregen van € 10.000,00 wegens misleiding van haar klanten, maar ze gaat desondanks gewoon door met haar onfrisse praktijken.
Je zal toch net bekomen zijn van zware operaties i.v.m. borstkanker en je hebt de grootste moeite met het vinden van een goed passende BH en dan wordt je ook nog eens te grazen genomen worden door zo'n rat.
Mensen, wees gewaarschuwd KOOP DAAR ECHT NOOIT !!!!!!!

NeoDutchio
Berichten: 6179
Lid geworden op: 17 jan 2014 22:39

Re: BH Support (voorheen kies de juiste sport bh)

Ongelezen bericht door NeoDutchio » 06 mei 2018 12:52

Bedankt voor het waarschuwen, maar wat heeft u gedaan met alle waarschuwingen die al op internet te vinden zijn? Inderdaad, mensen gaan pas achteraf kijken waar ze gekocht hebben.
Het adres is een woonhuis, voor mij al een reden om daar niet te kopen. Volgens de KVK is BHsupport een groothandel in bovenkleding.
Wijze les voor volgende keer dus, eerst kijken, dan kopen (of juist niet).

Plaats reactie