Microsoft store

Heb jij weleens gekocht op het internet? Ging dat goed of juist niet? Bespreek hier jouw ervaringen met winkels op het internet
bobdetuinkabouter
Berichten: 58
Lid geworden op: 08 okt 2017 23:30

Microsoft store

Ongelezen bericht door bobdetuinkabouter » 12 feb 2019 14:50

Nou, je leest hier regelmatig verhalen van mensen waarbij kinderen voor een kapitaal gekocht hebben aan online games. Ik heb het tegenovergestelde!

Ik probeer al uren om een game voor mijn vrouw te kopen op de xbox store.

Betaalwijze toegevoegd, aangemeld...kopen...vul email in voor verificatie code...code ingevoerd..pagina ververst en logged mij uit, en gaat naar http versie ipv https? uhhh...

Inloggen kan niet meer want de inlog knop doet niets anders dan de pagina verversen. Browser uit, opnieuw opstarten, inloggen, druk op kopen...pagina ververst en gaat naar http en logt gebruiker uit.

Hele riedeltje opnieuw...zelfde verhaal. Dan maar in een andere browser..Safari, Edge, Firefox, chrome...nop. Niets werkt.

Behalve dat het hele microsoft store verhaal zo onduidelijk is als het maar kan werkt het ook voor geen meter. Ongeloofelijk.

Uiteindelijk maar ergens anders online de code gekocht voor de download, en toen werkte het wel allemaal.

bprosman
Berichten: 9935
Lid geworden op: 04 sep 2011 18:39

Re: Microsoft store

Ongelezen bericht door bprosman » 12 feb 2019 14:59

Mijn zoon koopt ook alleen keys ergens anders (g2a.com) omdat de prijs vaak ook (wat) lager ligt of rechtstreek vanuit de XBOX. Eigenlijk ook nooit in de MS Store.

Plaats reactie