Postpakketten van DHL kwijt, beschadigd of gestolen | Radar checkt

Heb jij weleens gekocht op het internet? Ging dat goed of juist niet? Bespreek hier jouw ervaringen met winkels op het internet
webshopeigenaar14
Berichten: 358
Lid geworden op: 21 jun 2017 23:12

Re: Postpakketten van DHL kwijt, beschadigd of gestolen | Radar checkt

Ongelezen bericht door webshopeigenaar14 » 17 jun 2019 12:46

Rond de feestdagen en extra lange weekenden zoals het pinksterweekend is er een opvallende stijging in het aantal niet bezorgde en zoekgeraakte zendingen. PostNL geeft bij het aanmelden van de verzendingen al een waarschuwing vanwege de drukte en het veelal niet kunnen halen van de bezorgbeloftes. Bij ons regent het daarna altijd klachten van pakketten en brievenbus die als afgeleverd in de track&trace staan maar nooit aangekomen zijn. Het is helaas niet anders en dit wordt ieder jaar erger. Bij een van onze shops zijn wij er zelfs over aan het nadenken om tijdens dit soort periodes de prijs iets te verhogen om de kosten van de vermissingen op te vangen.

Het gaat namelijk niet over te laat bezorgde zendingen, maar over pakketten die nooit meer terecht komen.

privo
Berichten: 20
Lid geworden op: 01 mar 2007 19:26

Re: Postpakketten van DHL kwijt, beschadigd of gestolen | Radar checkt

Ongelezen bericht door privo » 17 jun 2019 12:53

Als gebruiker van DHL ( particulier ) zonder problemen al jaren klant, wijze van adressering en administratie is prima voor elkaar.
Pakketten zijn duidelijk te volgen en tot op de dag van heden steeds zonder opmerkingen of problemen afgeleverd met duidelijk terugkoppeling.

Plaats reactie