LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] modelcarweb

Heb jij weleens gekocht op het internet? Ging dat goed of juist niet? Bespreek hier jouw ervaringen met winkels op het internet
p.w.

modelcarweb

Ongelezen bericht door p.w. » 21 sep 2004 16:31

Ook wel eens iets besteld via internet ? Toevallig bij modelcarweb??? Wij hebben het geprobeerd. Jawel, betalen na afleveren met acceptgiro. Ik wil namelijk perse via acceptgiro betalen ivm de veiligheid. Dat kon.

Binnen 6 dagen zou de bestelling er zijn. Niet dus :( . Bellen, mailen enz. Het geld was nog niet binnen zei ze. Nee logisch, nog altijd geen acceptgiro met 2 modelauto's gehad.

Weer bellen. Blijkt het een risico adres te zijn. Of je bent net verhuisd, naam is anders dan de ingeschrevene op dit adres of er woont een wanbetaler. Conclusie voor hun: eerst betalen, dan leveren.

Echter geen van vorenstaande redenen klopt. Is dit bedrijf wel echt vraag je je dan af. Bestelling geannuleerd en wederom besteld op een ander adres. Weer na 6 dagen geen bestelling :( . Weer ge-emaild, maar alleen vage reacties en geen uitleg over het gebeuren.

Kent iemand dit bedrijf of zijn er mensen met dezelfde ervaringen???

mvg Petra

clickbizz
Berichten: 10
Lid geworden op: 09 aug 2004 15:09

Re: modelcarweb

Ongelezen bericht door clickbizz » 12 nov 2004 19:25

Wat grappig, daar heb ik nog nooit van gehoord. Ze bezorgen met acceptgiro maar ook weer niet. Misschien hebben wij ze, dan moet je wel vooruitbetalen, onder rembours betalen of afhalen. Maar als we ze hebben, dan krijg je ze.

Radiografisch bestuurbare auto's, vliegtuigen, helikopters en boten .

Gesloten