Tectake

Heb jij weleens gekocht op het internet? Ging dat goed of juist niet? Bespreek hier jouw ervaringen met winkels op het internet
hendrik hoenselaar
Berichten: 1
Lid geworden op: 16 aug 2018 16:41

Tectake

Ongelezen bericht door hendrik hoenselaar » 16 aug 2018 16:48

Ik heb via deze winkel een krabpaal gekocht en die voldoet niet aan de beschrijvingen .Na telefonisch contact werd ik grof te woord gestaan en af gesnauwd en dit ook nog eens in het duits . Ik had de omschrijving beter moeten lezen werd mij verteld. Ik kwam bij deze winkel terecht nadat ik bij Google de zoek opdracht "Kattenkrabpaal voor grote en zware katten" in gevoerd .Na een supersnelle levering bleek de paal veel te klein voor mijn kat(zie bijgevoegde foto) dus ik besloot telefonisch mijn ongerief te uiten maar werd dus door een duits sprekende man behoorlijk geschoffeerd. en hij zij tegen mij dat ik het wel terug kon sturen maar als ik het object had verwijderd uit de verpakking ik geenn geld terug zou krijgen .Ook de retourzend kosten zouden voor mijn rekening zijn .Na enig zoeken op internet heb ik uitgevonden dat dit bedrijf al meer als 6 jaar mensen op deze manier behandelt en dat er ongeacht het product er veel klachten zijn over dit bedrijf.dus mijn vraag is of u al meer klacjhten over dit bedrijf heeft ontvangen.

juliomariner
Berichten: 1605
Lid geworden op: 27 apr 2007 16:55

Re: Tectake

Ongelezen bericht door juliomariner » 16 aug 2018 18:16

Iedere zaak staat op zich. U heeft er dus weinig aan de kennis of er meerdere gedupeerden zijn

Lady1234
Berichten: 13635
Lid geworden op: 02 nov 2017 16:04

Re: Tectake

Ongelezen bericht door Lady1234 » 16 aug 2018 20:16

Meer klachten ontvangen? Nee. Nog nooit van dat bedrijf gehoord.

Maar u hebt toch al genoeg klachten gevonden?

crazyme
Berichten: 7671
Lid geworden op: 10 jun 2005 23:34

Re: Tectake

Ongelezen bericht door crazyme » 16 aug 2018 23:22

hendrik hoenselaar schreef:Ik kwam bij deze winkel terecht nadat ik bij Google de zoek opdracht "Kattenkrabpaal voor grote en zware katten" in gevoerd .Na een supersnelle levering bleek de paal veel te klein voor mijn kat(zie bijgevoegde foto) .
Eigenlijk moet u klagen bij Google. (Nadat u eerst in de spiegel heeft gekeken)

Ook zie ik geen foto.

Mikt u dit bericht gewoon overal neer ?

Het valt mij op er veel klachten gedumpt worden na een zoekopdracht in Google....

Boesta
Berichten: 245
Lid geworden op: 28 mar 2016 15:50

Re: Tectake

Ongelezen bericht door Boesta » 27 aug 2018 14:32

hendrik hoenselaar schreef:Ik heb via deze winkel een krabpaal gekocht en die voldoet niet aan de beschrijvingen .Na telefonisch contact werd ik grof te woord gestaan en af gesnauwd en dit ook nog eens in het duits . Ik had de omschrijving beter moeten lezen werd mij verteld. Ik kwam bij deze winkel terecht nadat ik bij Google de zoek opdracht "Kattenkrabpaal voor grote en zware katten" in gevoerd .Na een supersnelle levering bleek de paal veel te klein voor mijn kat(zie bijgevoegde foto) dus ik besloot telefonisch mijn ongerief te uiten maar werd dus door een duits sprekende man behoorlijk geschoffeerd. en hij zij tegen mij dat ik het wel terug kon sturen maar als ik het object had verwijderd uit de verpakking ik geenn geld terug zou krijgen .Ook de retourzend kosten zouden voor mijn rekening zijn .Na enig zoeken op internet heb ik uitgevonden dat dit bedrijf al meer als 6 jaar mensen op deze manier behandelt en dat er ongeacht het product er veel klachten zijn over dit bedrijf.dus mijn vraag is of u al meer klacjhten over dit bedrijf heeft ontvangen.

Heeft u nadat u via Google terecht kwam bij de winkel waar u de krabpaal heeft gekocht, wel de informatie over die krabpaal gelezen die de winkel zelf geeft? Heeft u wel naar de maten gekeken voordat u bestelde.?

Elke krabpaal moet vastgezet worden. Als je een krabpaal gewoon los neerzet zal die altijd omvallen als de kat(ten) een beetje wild erop en eraf springt. Het gewicht van de kat doet niet zo heel veel ter zake, het heeft meer te maken met de kracht van het op en af springen van de kat(ten).

Normaliter staat er in elke gebruikshandleiding dat je de krabpaal moet vastzetten. Stond dat niet bij uw krabpaal..?

Het is normaal dat u de retourkosten betaald, mits dit op de website vermeld staat. U moet de krabpaal ook in originele staat terugbezorgen.

Uitkijktoren
Berichten: 20
Lid geworden op: 19 mar 2016 11:04

Re: Tectake

Ongelezen bericht door Uitkijktoren » 27 aug 2018 18:02

Graag foto van die kat. Wat heet dik. Van onze raskat las ik .... kan zeer zwaar worden, wel 8 kilo. haha. hij woog er dik 12. Als die op de krabpaal aan het ravotten was kon je je beter een helm opzetten, voor de zekerheid.

Wat die firma betreft, denk ik toch dat u zich vergist. Ik hoor vaker van niet west Europese mensen, waarom is die Duitser zo boos, waarom snauwt ie zo en schreeuwt ie zo. Dan leg ik uit, die is helemaal niet boos. Die is zelfs blij. Hij heeft toch nog een volle kruik bier voor zich staan. Die taal klinkt alleen zo ellendig.

Wat uw kat betreft en de krabpaal betreft, verzwaar de onderkant (betonnen vloertje erin of metalen plaat eronder) of minimaal met 3 lijnen vastbinden aan een zware kast of een oogje in de muur met een plug vastgezet. Want hou er rekening mee hij kan alle kanten uit zwiepen.

R. Uitkijktoren, voorzitter van de stichting "Hoe meer kilo's hoe meer vreugd"

Plaats reactie