LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] wie heeft ervaring met mylenses.nl ?

Heb jij weleens gekocht op het internet? Ging dat goed of juist niet? Bespreek hier jouw ervaringen met winkels op het internet
marian

wie heeft ervaring met mylenses.nl ?

Ongelezen bericht door marian »

de laatste tijd wordt veel tv-reclame gemaakt voor mylenses.nl De lenzen zijn er inderdaad een stuk goedkoper dan in de winkel. Ik ben altijd huiverig bij internetwinkels dus voordat ik tot aankoop overga, zou ik graag willen weten of iemand al ervaring heeft met het kopen via internet bij mylenses?

marian

Re: wie heeft ervaring met mylenses.nl ?

Ongelezen bericht door marian »

Ik heb het zelf geprobeerd en ik moet deze internetwinkel echt een pluim geven. Erg goed georganiseerd, netjes en snel, kortom wat ze beloven heb ik gekregen!

[email protected]

Re: wie heeft ervaring met mylenses.nl ?

Ongelezen bericht door [email protected] »

Ik gebruik al 2 jaar de lenzen via Mylenses en ben zeer tevreden. Er ging laatst wel iets mis met bestellen, maar dat lossen ze netjes op. Let wel, niet te lang aan de telefoon blijven, want dat kost erg veel... Maar daarentgen zijn de lenzen van goede prijs en vindt je ze thuis op de deurmat.

Hans

Re: wie heeft ervaring met mylenses.nl ?

Ongelezen bericht door Hans »

Mijn ervaringen met mylenses.nl zijn uitstekend. Ik bestel er al bijna een jaar. Leveren altijd de volgende dag en betalen gaat via de bijgesloten acceptgiro.
Ook een probleempje (bij mij werd eenmaal een defecte gescheurde lens geleverd) werd keurig en snel opgelost door het zenden van een nieuwe. Ik wou dat alle "normale" opticiëns zo snel leverden!
Blijf wel voor controle je oogarts regelmatig bezoeken.
:D

Cee$

Re: wie heeft ervaring met mylenses.nl ?

Ongelezen bericht door Cee$ »

Mijn ervaring met mylenses.nl is uitstekend. Doen wat ze zeggen: de volgende dag thuis bezorgd met de post. Accept giro erbij en klaar is Cee$. Hetzelfde product maar dan stukken goedkoper dan bij de opticien. Een echte aanrader!

studentje

Re: wie heeft ervaring met mylenses.nl ?

Ongelezen bericht door studentje »

Ik heb nog nooit iets gekocht via internet. Dus geen ervaring.

Ik heb zojuist diverse sites t.a.v. maandcontactlenzen bekeken.
De lenzen zijn echt een stuk goedkoper dan bij de opticien.
Scheelt bij diverse aanbieders wel 40% tot 50 %.

Maar als je 6 of 12 x maandlenzen bestelt hoe zit het dan met de houdbaarheidsdatum? Is die ruim?

En zijn er mensen met positieve of negatieve ervaringen t.a.v. kopen lenzen via interrnet? Wie kan mij tips of advies geven?

Tally
Berichten: 11
Lid geworden op: 14 jun 2005 19:56

Re: wie heeft ervaring met mylenses.nl ?

Ongelezen bericht door Tally »

Heb vanaf begin via deze site lensen besteld en gedragen, ze hebben elke type zowat. Houdt wel de controles bij de opticien in de gaten, is erg belangrijk. Heb nu implantaatlenzen in mn ogen laten plaatsen, dus heb helemaal niets meer nodig! Ook een aanrader!! www.carevision.nl

Gesloten