Jouwthuiswinkel•nl reageert niet meer

Alles over supermarkten en andere winkels, met uitzondering van webwinkels, hoort thuis in dit forum. Voor webwinkels bestaat een apart forum.
frans.anema
Berichten: 1
Lid geworden op: 13 jan 2020 10:47

Jouwthuiswinkel•nl reageert niet meer

Ongelezen bericht door frans.anema » 13 jan 2020 10:57

Jouwthuiswinkel verkoopt een iPhone kabel voor €14,95. Deze kabel wordt na 3 weken geleverd vanuit China. Nu blijkt exact de zelfde kabel bij AliExpress nog geen €3 te kosten. Als je niet tevreden bent mag je terug sturen staat op hun website. Echter ze hebben mij geblokt op Facebook en messenger. Ze reageren nergens meer op.
Laatst gewijzigd door Radar op 13 jan 2020 17:47, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: titel door moderator aangepast ter verduidelijking

NeoDutchio
Berichten: 6547
Lid geworden op: 17 jan 2014 22:39

Re: Jouwthuiswinkel•nl reageert niet meer

Ongelezen bericht door NeoDutchio » 13 jan 2020 18:51

Dan vooral bij Ali bestellen de volgende keer. Het voordeel is nu wel dat u de consumentenbescherming hebt die u niet in China zou hebben. Helaas blijkt des te vaker dat recht hebben iets anders is dan recht krijgen.

De site www.jouwthuiswinkel.nl is niet te vinden. Maar zo te raden gaat het om een zolderkamerhobbiest die middels dropshipping zijn waar aan de man brengt. Het stikt langzamerhand van dergelijke webshops. Gelukkig stikt het ook van de lijstjes waarop te letten bij het online kopen.
Ook op facebook is niets meer te vinden. Een geluk, u hebt ontvangen wat u besteld hebt. Met lege handen zal u niet staan.

Mocht de site toch weer openbaar worden, als u de kabel gaat terug sturen zal dat ongetwijfeld op eigen kosten zijn. Van die €14,95 zal u dus zo'n beetje maar de helft terug krijgen. Zie het dus maar als leergeld om niet zomaar ergens iets te bestellen. Vaak is een langere levertijd, het mailadres, vestigingsadres en incomplete gegevens al een reden om vooral daar niet te gaan kopen.

berndv
Berichten: 7729
Lid geworden op: 29 dec 2005 11:10

Re: Jouwthuiswinkel•nl reageert niet meer

Ongelezen bericht door berndv » 14 jan 2020 08:23

Maar ze hebben toch geleverd wat u heeft besteld?

U heeft natuurlijk gewoon rechten, dat vooropgesteld. Indien u binnen 14 dagen heeft aangegeven de koop ongedaan te willen maken, dan zullen zij daar gehoor aan moeten geven. Maar zonder website en facebook is het natuurlijk nog wel de grote vraag wij "zij" zijn.

Plaats reactie