Webshop Mamaloes gaat slecht om met klachten

Alles over supermarkten en andere winkels, met uitzondering van webwinkels, hoort thuis in dit forum. Voor webwinkels bestaat een apart forum.
tttlocke
Berichten: 2706
Lid geworden op: 30 okt 2016 21:35

Re: Webshop Mamaloes gaat slecht om met klachten

Ongelezen bericht door tttlocke » 02 okt 2019 03:01

Suikerbol schreef:
01 okt 2019 18:23
Tttlocke: ik ben verhuisd! Heb de kinderwagen op laten halen op het nieuwe adres en ook doorgegeven dat ik verhuist ben! Wat is hier zo moeilijk aan?
Nu geeft u voor het eerst aan dat u een verhuizing doorgegeven heeft voordat de omruiling plaatsvond. Ja, u heeft er voor gezorgd dat het bedrijf wist op welk adres ze het moesten ophalen, maar dat is iets anders dan het doorgeven van een verhuizing.
Wat u beschreef is, dat u de verhuizing later, via de medewerker die u bezocht, heeft doorgegeven.
En dat vond ik vreemd.
Afijn, er zitten wat inconsistenties in uw achtereenvolgende berichten. En dat vind ik in lijn met de gedachte dat het gedoe rond het juiste bezorgadres wel eens op uw conto zou kunnen komen.
Maar, ik ben het met u eens dat het bedrijf nog wat verbeterpunten heeft om aan te werken.
Suikerbol schreef:
01 okt 2019 21:19
Alfatron: bewijsprobleem? Ze hebben toch de kinderwagens omgeruild op mijn nieuwe adres.
En dat is dus geen bewijs dat u een verhuizing heeft doorgegeven. Als u nog steeds denkt van wel, snap ik wel dat het bedrijf denkt dat u de adresproblemen veroorzaakt heeft.

crazyme
Berichten: 7430
Lid geworden op: 10 jun 2005 23:34

Re: Webshop Mamaloes gaat slecht om met klachten

Ongelezen bericht door crazyme » 02 okt 2019 05:56

Ik vraag mij af wanneer de kinderwagen is gekocht en wat er nu eigenlijk aan mankeert.

Verder vraag ik mij af waarom ts hier advies vraagt. De toon in de reacties geeft eigenlijk weer dat mevrouw precies weet wat ze wil en dat afwijkende meningen niet worden getolereerd.

Ts wil de winkel onder druk zetten en de winkel is haar kennelijk beu.

Dus waar gaat het nu allemaal om ?

Sira
Berichten: 221
Lid geworden op: 23 nov 2005 15:11

Re: Webshop Mamaloes gaat slecht om met klachten

Ongelezen bericht door Sira » 06 okt 2019 10:10

Een leenartikel is een gunst, geen recht. U zult nimmer een identieke leenkinderwagen krijgen en omdat zoiets maar tijdelijk is, zult u zich daarbij moeten neerleggen. Zo gaat het in de praktijk ook met een leenauto.
Kopen bij een webwinkel betekent dat je er zelf voor moet zorgdragen dat een artikel retour gaat. Doos bewaren, want anders weigert de vervoerder het pakket mee te nemen.
Mijn ervaring is dat al mijn bestelde artikelen bij webshops prima zijn (als laatste een De'Longhi koffiemachine bij Bol), maar zou het een keer fout gaan, dat bijv. mijn koffiemachine gebreken heeft, dan moet ik zorgen dat de machine goed verpakt en middels een retourbon, retour gaat naar Bol of verkoper. Ik verwacht het niet, maar zou ik al iets ter vervanging krijgen dan zal dat hooguit een percolatortje zijn.
Al met al vind ik het netjes van de winkel dat zij èn de kinderwagen bij u komen ophalen èn een leenwagen achterlaten, want ze zijn het niet verplicht.

Ook is er in een webwinkel niet steeds één en dezelfde persoon bezig aan uw probleem.
Neem Bol.com, de parttime klantenservice zit in Portugal en het bedrijf in Nederland, het gaat dus vaak over meerdere schijven.

Waarschijnlijk heeft u uw nieuwe gegevens telefonisch doorgegeven. Dat is op de ophaalbon genoteerd en daarna is de kinderwagen opgehaald. Dan gaat daar enige tijd overheen, mede vanwege de vakantietijd, en toen de kinderwagen weer moest worden bezorgd, heeft een andere medewerker uw oude bezorgadres genoteerd. Dat kan gebeuren. Beter was geweest als u tevoren, dus voor de omruiling, uw nieuwe adresgegevens schriftelijk/per mail had doorgegeven.

Mijn advies is, kijk of deze webwinkel een fysieke winkel heeft, trek er een dagje voor uit (afhankelijk waar ze zitten) en ga daar in persoon naar toe.

JJMcKay
Berichten: 5
Lid geworden op: 12 nov 2015 11:22

Re: Webshop Mamaloes gaat slecht om met klachten

Ongelezen bericht door JJMcKay » 06 okt 2019 11:29

Mamaloes heeft ook een fysieke winkel en zit in Goirle.

Ga inderdaad persoonlijk daar naartoe en ga rustig het gesprek aan, maak desnoods van tevoren even een afspraak.

Ik denk niet dat zij zo groot zijn geworden als ze onredelijk beleid hadden gevoerd.

Plaats reactie