Ervaringen met Assuplus Van Vugt BV

Bespreek hier de ontwikkelingen in de woekerpolis-affaire
jwhhogestijn
Berichten: 1
Lid geworden op: 22 feb 2020 20:25

Ervaringen met Assuplus Van Vugt BV

Ongelezen bericht door jwhhogestijn »

Ik heb in de jaren '80 en '90 enkele polissen van AEGON genomen, en deze zijn later aangemerkt als woekerpolissen. Eind 2017 heb ik op advies van de heer ... [gegevens verwijderd] (Stichting Odin en Finides) contact opgenomen met de heer ...... [gegevens verwijderd] van Assuplus Van Vugt B.V., Lierseschans te Nieuwegein. Dit bedrijf is volgens de website gespecialiseerd in woekerpolissen, hypotheekadvies en particuliere verzekeringen.

Hij zou mijn polissen bij het KIFID aanmelden en er voor proberen te zorgen dat AEGON met een redelijker voorstel zou komen mbt de AEGON-woekerpolissen.
Assuplus is vooraf volledig betaald. Ik heb sinds 2017 geen antwoord gekregen op specifieke vragen of mijn polissen waren aangemeld. Ondanks diverse emails heb ik het laatste halfjaar van Assuplus niets meer vernomen. Assuplus' website is sterk verouderd, er zijn geen neiuwe nieuwsbrieven verspreid, het bedrijf is niet (langer) geregistreerd bij het KIFID en heeft geen AFM nummer.

Ik vrees dat ik na het woekerpolis gedoe met Aegon nu weer gedoe heb met degene die me daar nu juist bij zou helpen.

Wie heeft soortgelijke ervaringen met Assuplus Van Vugt B.V.?

En voor alle duidelijkheid, de heer ... [gegevens verwijderd] heeft mij steeds prima geholpen en hij en zijn bedrijf staan volstrekt los van mijn kwestie met Assuplus.
Laatst gewijzigd door Radar op 23 feb 2020 12:05, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: Persoonlijke gegevens verwijderd door moderator

Klaas Jan
Berichten: 1697
Lid geworden op: 29 apr 2014 15:28

Re: Ervaringen met Assuplus Van Vugt BV

Ongelezen bericht door Klaas Jan »

Hallo @jwhhogestijn, beetje laat, ik lees u bericht nu pas
Ik heb geen ervaring met dit bedrijf maar als het u gaat om contact krijgen met dit bedrijf dan zou ik gewoon even bellen met het nummer dat op de website van dit bedrijf staat.
Mocht dat niet lukken dan vindt u hier een mobiel nummer van degene die u moet hebben https://www.woekerclaims.nl/wie-we-zijn/
Succes.

Plaats reactie