Dit kun je allemaal met de vernieuwde Radar-app en zo gebruik je hem

Radar heeft een nieuwe app! Je kunt er nu niet alleen je eigen ervaringen mee delen, maar ook op de hoogte blijven van het consumentennieuws en de handige hulpartikelen lezen.

Dit is wat je allemaal in de app kunt vinden:

Home

Home is het hoofdscherm van de Radar-app. Vanaf hier krijg je een overzicht van alles wat er op dit moment relevant is.

Uitgelicht
Hier staan artikelen die door de redactie van Radar extra in het zonnetje zijn gezet. Je opzij swipen om alle uitgelichte artikelen te zien.

Voor jou
Hier staan alle nieuwe artikelen die gekoppeld zijn aan onderwerpen die jij volgt. Je kunt opzij swipen om de nieuwste vijf artikelen te zien of op 'Voor jou' tikken om een compleet overzicht te zien.

Populair
Onder Populair staan artikelen die onlangs door veel mensen gelezen zijn. Swipe opzij om de nieuwste vijf artikelen te zien of tik op 'Populair' om een volledig overzicht te krijgen.

Nieuw
Hier kun je de allernieuwste artikelen van Radar vinden. Als je opzij swipet, zie je de nieuwste twaalf artikelen en als je op 'Nieuw' tikt, zie je een uitgebreider overzicht.

Recent bekeken
Hier kun je de artikelen terugvinden die je als laatste gelezen hebt. Je ziet er meer als je opzij swipet.

Onderwerpen

Jouw onderwerpen
Hieronder vind je alle onderwerpen die je volgt. Ben je niet meer geïnteresseerd? Druk dan op het vinkje en je volgt hem niet meer.

Ook interessant
Dit is een overzicht van andere onderwerpen die je zou kunnen volgen. Tik op het plusje om ze aan jouw onderwerpen toe te voegen.

Bewaard

Je kunt artikelen bewaren door op het boekenleggericoontje te tikken. Ze komen dan op deze pagina terecht. Tik nogmaals op het boekenleggericoontje om het artikel van deze pagina te verwijderen.

Insturen

Deel je verhaal
Tik op 'Jouw verhaal delen' en vul het formulier om jouw ervaringen in te sturen naar de redactie.

Oproepen van de redactie
Als de redactie mensen zoekt die iets specifieks hebben meegemaakt, wordt hiervoor een oproep geplaatst. Deze komen hier te staan.

Menu

Pushinstellingen
Onder de pushinstellingen zie je alle onderwerpen die je volgt en kun je aan- of uitzetten of je een notificatie wilt ontvangen als je nieuwe berichten in het onderwerp zijn.

Over de app
Hier vind je wat algemene informatie over de app en een knop om je mening erover te geven.

Algemene voorwaarden
De algemene voorwaarden van AVROTROS.

Privacystatement
Dit is het privacystatement van AVROTROS.

Binnen een artikel

Als je een artikel leest, zijn er enkele handelingen die je kunt uitvoeren:

Artikel delen
Rechtsboven in de hoek en onder het artikel vind je een knop op het artikel te delen via een andere app op je telefoon, zoals WhatsApp of e-mail.

Bewaren
Tik op het bladwijzericoontje om het artikel te bewaren. Dan kun je hem later terugvinden bij 'Bewaard'.

Gerelateerde onderwerpen
Hier vind je onderwerpen die met het artikel te maken hebben. Je kunt ze aantikken om meer artikelen te lezen of om het plusje tikken om andere artikelen binnen de onderwerpen te vinden.

Lees ook
Hier vind je een overzicht van artikelen die te maken hebben met het artikel dat je net gelezen hebt. Tik erop om ze te lezen.

Veelgestelde vragen over de Radar-app

Meer over:

Ook interessant