toggle menu

Hoe zet je Kiwi-uitnodigingen uit? (en 5 andere vragen over de app)

Hoe zet je Kiwi-uitnodigingen uit? (en 5 andere vragen over de app)

Je hebt ze vast voorbij zien komen op Facebook: uitnodigingen voor de nieuwe app Kiwi. Hoe zet je deze meldingen uit, hoe zorg je ervoor dat je anderen niet lastigvalt met Kiwi-verzoeken en wat kun je eigenlijk met de app? 6 vragen (en antwoorden) over Kiwi.

Wat is Kiwi Q&A?

Met deze app kun je vragen stellen aan anderen, bijvoorbeeld: 'Je mag voor 1 dag kiezen wie of wat je wil zijn, wie of wat zou dat dan zijn?'. Je kunt inloggen met je e-mailadres of met je Facebookaccount. De app is beschikbaar voor Android en voor iOS (Apple).

Is de app anoniem of openbaar?

Wanneer je je aanmeldt voor de app, vraagt Kiwi om je volledige naam. Deze hoef je niet naar waarheid in te vullen. Wanneer je een vraag verstuurt via de app, kun je er ook voor kiezen dit anoniem te doen. Er komt dan te staan: 'Iemand wil weten', in plaats van jouw gebruikersnaam.

Bekijk het voorbeeld hieronder (kantel het scherm van je mobiele telefoon om de volledige afbeelding te zien).

Hoe ziet mijn profiel eruit?

Iedere gebruiker heeft een eigen profielpagina. Daar staat hoeveel berichten deze persoon heeft geplaatst (anonieme berichten niet meegerekend), hoeveel volgers iemand heeft en hoeveel mensen hij of zij zelf volgt. Je kunt iemand zelf een vraag stellen en bekijken op welke vragen de gebruiker antwoord heeft gegeven.

Wat kun je nog meer met de app?

Je kunt op de 'thuisfeed' van de app zien wat de meest recent gestelde vragen zijn. Als je naar het tweede locatie-icoontje linksonder in het scherm gaat, zie je daar welke gebruikers bij jou in de buurt vragen hebben gesteld.

Ik ben de uitnodigingen op Facebook zat! Hoe zet ik deze uit?

Wil jij geen uitnodigingen voor spelletjes meer ontvangen op Facebook? Volg deze 3 (eenvoudige) stappen om dit uit te schakelen.

Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn Facebookvrienden niet lastigval met Kiwi-verzoeken?

Dat kan op twee manieren: ten eerste kun je een account aanmaken en je registreren met je e-mailadres in plaats van met je Facebookaccount. Heb je al een account aangemaakt en deze gekoppeld aan je Facebookprofiel, dan kun je hier de app loskoppelen van je Facebookprofiel (klik op het kruisje).

Bron: iPhoned / XGN

Updates ontvangen over dit onderwerp?

Wil je op de hoogte blijven van dit onderwerp? Download de gratis Radar-app en volg het onderwerp.

Meer over:

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant