Nooit meer een smerig toilet en meer: de beste schoonmaaktips van 2022 op een rij

Nooit meer een smerig toilet en meer: de beste schoonmaaktips van 2022 op een rij

2022 zit er alweer bijna op, maar is niet compleet zonder terugblik op de best gelezen artikelen van Radar in het afgelopen jaar. Om het voor jou makkelijker te maken, hebben we de artikelen per categorie ingedeeld.

Deze terugblik focust zich op de vijf best gelezen artikel in de categorie: tips in het huishouden

5. Zo krijg je lekker zachte handdoeken, zelfs zonder droger

Niet iedereen heeft een droger en bovendien gebruik je minder energie, door je was op te hangen. Nadeel: je handdoeken zijn vaak een stuk stugger. Gelukkig geef Radar je advies hoe je kunt zorgen dat je zelfs zonder droger lekker zachte handdoeken blijft hebben.

4. Borden eerst afspoelen? Dit is waarom ze juist meteen in de vaatwasser moeten

Je instinct volgen is belangrijk, maar soms is het beter om er juist tegenin te gaan. In dit artikel legt Radar uit waarom je juist borden niet moet afspoelen voor je ze in de vaatwasser plaatst. 

3. Zo houd je thuis de luchtvochtigheid op peil deze winter

In de winter kan de luchtvochtigheid in je woning toenemen. Dit heeft allerlei vervelende effecten, zoals een verhoogde kans op schimmel. Met deze tips zorg je ervoor dat de luchtvochtigheid onder controle blijft. 

2. Deze truc voorkomt dat je dekbedovertrek alle was opslokt in de droger of wasmachine

Je kent het wel: je wast je sokken en ondergoed mee met je dekbed en aan het eind van de spoelbeurt zitten ze verstopt in het dekbed en moet je ze eruit vissen. Hoewel veel mensen dit voor lief nemen, is er zeker wat aan te doen. 

1. Bruine aanslag in je toilet? Zo krijg je het weg

Een schone toilet is wel zo fris en hygiënisch. Maar soms is er een hardnekkige bruine aanslag die maar niet weg te krijgen is. Gelukkig zullen deze tips helpen om voor eeuwig vaarwel te zeggen tegen deze vieze aanslag.

Ook interessant