Stappenplan: Flash Player installeren

Om de nieuwe site van Radar optimaal te kunnen gebruiken, heeft u een Flash Player nodig. U kunt op de link klikken die wordt weergegeven als u op de site bent, dan komt u uit bij de website van Adobe waar het in het Engels staat uitgelegd. Hieronder een stappenplan in het Nederlands:

Voordat u begint met downloaden van de Adobe Flash Player, is het aangeraden om alle andere geopende browser-pagina's te sluiten.

STAP

Ga naar de downloadsite van Adobe Flash Player

Als u de Google-toolbar tevens wilt installeren, kunt u het vinkje daarvoor aan laten staan. Als u deze toolbar (een extra werkbalk boven in uw browser) niet wilt, moet u het vinkje uitzetten.

STAP

Klik het vinkje aan voor 'I agree to the Adobe Flash Player Terms of Service and the Google Bar Terms of Service'.

STAP

Klik op de button 'Install now'

Voor INTERNET EXPLORER gebruikers:

Het hangt af van uw veiligheidssettings, maar het zou kunnen dat er een vraag bovenin uw browser wordt gesteld: Of ActiveX toegestaan mag worden:

'Internet Explorer heeft deze website geblokkeerd voor het onveilig uitvoeren van een ActiveX-besturingselement. Hierdoor wordt de pagina mogelijk niet juist weergegeven.'

U moet dit dan WEL toestaan.

Hierna krijgt u weer een popup met de vraag:

'Wilt u deze software installeren?'

en dan klikt u op 'Installeren'

Enige seconden wachten...

STAP

Adobe Flash Player is nu geinstalleerd. U kunt het beste uw browser even afsluiten en dan opnieuw openen. Nu kunt u de Radar-site op z'n best bekijken.

Meer over:

Ook interessant