toggle menu

Stappenplan: Je eigen Facebook-acties verbergen

Als je graag wil dat jouw 'likes', commentaren, nieuwe vriendschappen en andere handelingen op Facebook niet bij andere gebruikers in de ticker verschijnen, dan zul je deze zelf van je profiel moeten verwijderen. Dat kan middels de volgende stappen - ervan uitgaande dat je op Facebook bent ingelogd.
Ga naar je eigen Facebook-profiel. Hiervoor klik je rechts bovenin op je eigen naam.

STAP

Scroll omlaag in je profiel totdat je een activiteit ziet staan die je liever voor anderen verbergt. Ga daar met je muis naast staan en er verschijnt een kruisje.

STAP

Klik op het kruisje en er verschijnt een pop-up. Klik op de (nog) niet volledig vertaalde zin ‘Hide all recent Prikbordberichtactiviteit from my profile…’.

STAP

Er verschijnt een pop-up. Klik op ‘Alles verbergen’. Hiermee verwijder je deze en soortgelijke updates uit je profielpagina, en daarmee ook uit de tickers van je vrienden.

STAP

Als je dit wil aanpassen, kun je bij een andere recente activiteit hetzelfde doen (dus via het kruisje gaan naar ‘Hide all recent…’) en dan in de pop-up klikken op ‘Opties bewerken’. Je kunt dan per soort verslag aangeven dat je dit toch weer zichtbaar wil maken. Dit doe je door op het desbetreffende kruisje te klikken.

Updates ontvangen over dit onderwerp?

Wil je op de hoogte blijven van dit onderwerp? Download de gratis Radar-app en volg het onderwerp.

Meer over:

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant