Voorbeeldbrief ongewenst abonnement door oneerlijke handelspraktijken

Ben jij benaderd door een partij als Bedrijfopzoeker.nl en wil je niet meer worden gebeld? Maak dan gebruik van de onderstaande voorbeeldbrief. Je kunt de brief ook gebruiken als je inmiddels al een factuur hebt ontvangen en het er niet mee eens bent. 

Voorbeeldbrief

Let op: bekijk je deze voorbeeldbrief in je Firefoxbrowser? Helaas werken de voorbeeldbrieven nu niet in Firefox. Je kunt de pagina in Google Chrome, Microsoft Edge* of Safari openen. Je kunt ook de tekst kopiëren en op de plekken waar de invulvelden staan, zelf de informatie toevoegen. (*: In Microsoft Edge werkt de e-mailvariant mogelijk niet goed.)

Voorbeeldbrief

Afzender:

Aan:

 

Geachte heer/mevrouw,

Onlangs ben ik ongevraagd gebeld door . Tijdens het telefoongesprek werd
geprobeerd mij  te verkopen. Ik wens dergelijke telefoontjes van uw bedrijf niet meer te ontvangen, zodat ik u verzoek mijn gegevens uit uw systemen te verwijderen en verwijderd te houden. Graag ontvang ik schriftelijk bericht dat u mijn gegevens heeft verwijderd.

Eventueel bij acquistiefraude:

U heeft mij inmiddels een factuur gestuurd voor een . Ik zal deze factuur niet betalen, omdat er sprake is van acquisitiefraude en een oneerlijke handelspraktijk. Ik verzoek u mij per ommegaande een creditfactuur te sturen.

Hoogachtend,

Ook interessant