Radar

toggle menu

Radar genomineerd voor Website van het Jaar 2017

Radar genomineerd voor Website van het Jaar 2017

De Radar-website is genomineerd voor Website van het Jaar. Jij kunt bepalen wie er wint: stemmen kan tot en met 26 oktober. We hopen dat we op jouw steun kunnen rekenen!

We zijn trots dat de Radar-site wederom is genomineerd voor de Website van het Jaar-verkiezing. Dit hadden we zonder jullie niet gered. Dankzij jullie ingestuurde vragen en ervaringen hebben we consumenten beter kunnen helpen en meer mensen bereikt dan ooit tevoren.

Hoe werkt de verkiezing?

De winnaar van de Website van het Jaar-verkiezing wordt bepaald op basis van publieksstemmen. Radar is genomineerd in de categorie 'media', samen met elf andere websites. In totaal zijn er 24 verschillende categorieën.

In elke categorie zijn twee prijzen te verdelen: de website die de meeste stemmen krijgt, wint de Populairste Website-award. De Beste Website wordt uitgedeeld aan de website die gemiddeld de hoogste kwaliteitsscores krijgt.

Jouw hulp is nodig

Het zou een enorme eer zijn als Radar wordt verkozen tot Website van het Jaar 2017. Daar hebben we jouw hulp bij nodig. Bij het stemmen op je favoriete website kun je ook een oordeel uitbrengen over de inhoud, vormgeving en navigatie. Op basis van deze scores wordt de beste website uitgekozen. Vergeet niet om na het stemmen je stem te bevestigen via de link in je mail.

Stemmen is niet meer mogelijk. Op 23 november maakt de organisatie de Website van het Jaar 2017 bekend.

De organisatie van de Website van het Jaar-verkiezing verloot onder alle stemmers bovendien een Sonos PLAY:5 en vijf bol.com-cadeaubonnen van honderd euro.

Meer over:

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant