Radar

toggle menu

Vandalen stoppen spelden in etenswaren Vomar Zaandam

Spelden aangetroffen in etenswaren van Vomar in Zaandam

Vandalen hebben in verschillende etenswaren bij een filiaal van supermarkt Vomar in Zaandam spelden gestopt, waarschuwen het bedrijf en de NVWA dinsdag. Consumenten worden opgeroepen de betreffende producten niet te eten en terug te brengen naar de winkel.

Vomar ZaandamHet gaat om dertien producten, waaronder verpakte witlof, mini komkommers, magere runderlappen, scharrelkipschnitzel en een pakket groentesoep. De complete lijst is te zien op de website van de supermarkt.

De producten zijn inmiddels uit de schappen gehaald. 'We hebben direct aangifte gedaan bij de politie en zij zijn in overleg met de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit een onderzoek gestart', aldus Vomar. Het gaat om het filiaal Rozenhof aan de Czaar Peterstraat in Zaandam.

Volgens Vomar is het filiaal aan de hand van de camerabeelden volledig gecontroleerd. 'Het blijkt om vandalisme te gaan en wij hebben de getroffen producten verwijderd.'

Bron: ANP

Meer over:

Gerelateerde dossiers

Terugroepacties
Terugroepacties

Terugroepacties

  • Dossiers

Soms wordt bij artikelen een probleem geconstateerd, zoals verstikkingsgevaar, (technische) mankementen en onjuiste of missende informatie op het etiket van van een product....

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant