Radar

toggle menu

Zaterdag in Radar Radio: Zijn zonnepanelen automatisch verzekerd?

Er zijn veel vragen van consumenten over zonnepanelen. Eén daarvan is of je dure panelen wel verzekerd zijn. Die vraag leggen we voor aan een deskundige. Verder: wat is 'klinisch bewezen'? Is het een loze marketingterm of staat het echt voor iets? Ook: hoe beveilig jij je huis? We hebben praktische tips!

Zijn zonnepanelen automatisch verzekerd?

Steeds meer mensen investeren in zonnepanelen op hun dak. Zijn die dure zonnepanelen eigenlijk wel verzekerd? Welke verzekering dekt de panelen? Wij belden met een aantal verzekeraars en stelden de vraag hoe en of je je moet verzekeren of dat die al automatisch gedekt zijn.

'Hoogwaardig katoensatijn': kun je dat voelen in bed?

Regelmatig zie je de term 'hoogwaardig katoensatijn', op bijvoorbeeld, dekbedden staan. Voel je dat als je in bed ligt? Hoe definieer je 'hoogwaardig'?

Wat is 'klinisch bewezen'?

Je hoort en ziet het steeds vaker: 'klinisch bewezen'. Wat is dat eigenlijk? Is het een loze marketingterm of zegt het echt iets?

Hoe beveilig jij je huis tegen inbraak?

Eén van de meest vervelende gebeurtenissen die je kan meemaken is woninginbraak. Gelukkig wordt er steeds minder vaak ingebroken in Nederlandse huizen. Hoe voorkom je inbraak? Luisteraars geven tips hoe zij dat doen en en we praten met het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid.

Praat mee!

Luister elke zaterdag tussen 15.00 en 16.00 naar NPO Radio 1 of kijk mee via de livestream. Je kan meepraten in de NPO Radio 1 app of tweet met #RadarRadio. Wil je zelf een tip doorgeven hoe jij ijs verwijdert uit je diepvries? Bel ons op 0800-1121 (gratis) tijdens de uitzending.

Meer over:

Reacties

Op de vernieuwde Radar website kan er nog niet worden gereageerd op artikelen.

Ook interessant