Albert Heijn geeft vanaf 11 mei weer koopzegels uit

Albert Heijn geeft vanaf 11 mei weer koopzegels uit

Supermarkt Albert Heijn geeft vanaf maandag 11 mei weer koopzegels uit bij de kassa en servicebalie. Dat meldt de keten in een update op de website. 

'Tot die tijd is het helaas nog niet mogelijk om koopzegels te sparen, aangezien we hier nog iets langer de tijd voor nodig hebben. Dank voor je medewerking en begrip', aldus AH.

Zegels voor vershoudbakjes

Het is vanaf nu ook weer mogelijk om te sparen voor vershoudbakjes. 'Uiteraard kun je alle gespaarde zegels (zowel fysiek als digitaal) gebruiken om door te sparen.' De supermarktketen moedigt klanten die de app gebruiken aan om zegels digitaal te sparen. 'Zo kunnen we samen het hand-op-hand contact zo veel mogelijk beperken, in lijn met de richtlijnen van het RIVM.' Sparen kan tot en met 21 juni 2020. Inleveren van volle spaarkaarten kan tot en met 28 juni 2020.

Weerstand

Zoals Radar eerder berichtte werden de spaaracties medio maart stopgezet 'om hand-op-hand contact te vermijden vanwege het coronavirus. Veiligheid van onze klanten en medewerkers staat in deze onzekere tijd voorop', zo meldde AH. Klanten hadden hier begrip voor, maar tot ongenoegen van velen was het ook niet mogelijk om kassabonnen te bewaren om op een later moment hiermee koopzegels aan te schaffen. Nu het minder hectisch is, worden de spaaracties dus hervat. 

 
 

Ook interessant