Allergenenwaarschuwing: mogelijk toch melk, lactose en ei in empanadas Albert Heijn

Allergenenwaarschuwing: mogelijk toch melk, lactose en ei in empanadas Albert Heijn

Supermarktketen Albert Heijn heeft een allergenenwaarschuwing uitgegeven voor de AH Empanadas Pulled Pork. In sommige verpakkingen kunnen empanadas met spinazie en mozzarella zitten. De allergeneninformatie klopt dan niet met de inhoud.

Met houdbaarheidsdatum 13-09-2022

Melding allergenenwaarschuwing Albert Heijn AH Empanadas Pulled PorkDe waarschuwing van Albert Heijn geldt voor de AH Empanadas Pulled Pork met houdbaarheidsdatum 13-08-2022. In deze verpakkingen kunnen empanadas met spinazie en mozzarella zitten. Dat product bevat de allergenen melk, lactose en ei

De empanadas uit deze verpakkingen zijn dus niet geschikt voor mensen met een melk, lactose- en/of ei-allergie of -intolerantie. Mensen met deze allergieën of intoleranties worden dan ook dringend afgeraden deze empanadas te eten.

U kunt de empanadas in geval van een allergie of intolerantie voor melk, lactose en/of ei terugbrengen naar een filiaal van Albert Heijn. Het aankoopbedrag krijgt u terug. Consumenten zonder een allergie of intolerantie voor melk, lactose en ei kunnen het product gewoon eten.

Bron: ANP

Ook interessant