De Chromecast, dashboardlampjes en zilvervisjes: dit waren de meestgelezen hulpartikelen van 2018

De Chromecast, dashboardlampjes en zilvervisjes: dit waren de meestgelezen hulpartikelen van 2018

Het jaar 2018 is alweer bijna voorbij, dus het is weer tijd voor de gebruikelijke samenvattingen en lijstjes. In dit artikel bespreken we de meestgelezen hulpartikelen van 2018.

5: Hoe betrouwbaar is webshop Wish?

Je zag ze plotseling overal op het internet: advertenties waarbij producten voor onrealistisch lage prijzen worden aangeboden bij de webshop Wish. Dat kán toch niet betrouwbaar zijn? Dat vroegen onze lezers zich ook af, die massaal ons artikel over de webshop lazen.

4: Wat is Instagram en wat kan ik ermee?

De laatste jaren is Instagram bezig aan een opmars om hét nieuwe sociale netwerk te worden. Als je met de tijd mee wilt gaan, moet je je weg kunnen vinden in de mogelijkheden die Instagram biedt. Veel mensen hadden hier interesse in, want het artikel werd breed gelezen.

3: Wat is een Chromecast?

Misschien heb je er wel eentje voor je verjaardag of kerst / Sinterklaas gekregen. Een handig apparaatje waarmee je elke televisie in een smart-tv kunt omtoveren om met je telefoon te bedienen. Maar hoe werkt het en wat kun je ermee? Lees het hier.

2: Zilvervisjes en papiervisjes: 14 tips om ze te bestrijden

Bah! Het is niet leuk om het licht aan te doen en dan een aantal kleine insecten weg te zien schieten in hoekjes en gaatjes. Zilvervisjes en papiervisjes komen veel voor, maar hoe kom je er eigenlijk vanaf? Radar zocht het uit.

1: Wat betekenen de lampjes op het dashboard van je auto?

Je rijdt naar je werk en zomaar springt er een lampje in je dashboard aan. O jee, moet je nu naar de garage of heb je alleen maar per ongeluk het knopje van de cruise control gevonden? Blijkbaar kampen veel mensen met dit probleem, want het is het meestgelezen hulpartikel van 2018.

Ook interessant