De Radar-app stopt

De Radar-app stopt

De Radar-app wordt niet langer bijgewerkt. Dit betekent dat je vanaf nu geen nieuwe artikelen of video's meer ontvangt in de app. In dit artikel drie alternatieven zodat je op de hoogte blijft van het laatste consumentennieuws en handige (bespaar)tips krijgt.

Waarom stopt de Radar-app?

Radar stopt met de Radar-app omdat we jou via de website veel meer functionaliteit kunnen bieden. Zo kun je meer content lezen, de volledige uitzendingen bekijken, kun je reageren op artikelen en kun je discussiëren op het Radar Forum.

Wat zijn de alternatieven voor de app?

Met de volgende drie manieren blijf je ook zonder app op de hoogte van het laatste nieuws, uitzendingen en handige tips.

  • Schrijf je in voor de gratis Radar Nieuwsbrief. Elke maandag, woensdag en vrijdag ontvang je een mail met de meest interessante artikelen en video's van Radar. Meld je hier aan.
  • Voeg Radar toe aan het thuisscherm van je smartphone. Hierdoor heb je een handige snelkoppeling naar de content van Radar, net als met een app. Surf op je mobiel naar Radartv.nl en onderaan je scherm verschijnen instructies om Radar toe te voegen aan je thuisscherm.

    Zie je de knop niet? Tik dan op Android op het menu (de 3 bolletjes) en druk op 'Toevoegen aan startscherm'. Op iPhone of iPad moet je op het deelicoontje tikken en daarna vind je de optie om Radar toe te voegen aan je thuisscherm.
  • Ontvang nieuws en tips van Radar via WhatsApp. Aanmelden is simpel, klik hier voor het stappenplan.

Uiteraard kun je Radar ook blijven volgen via sociale media: Facebook, Instagram of Twitter.

Wat gebeurt er met de artikelen die ik in de app heb bewaard?

In de Radar-app heb je de mogelijkheid om interessante artikelen te bewaren om later te lezen. Artikelen die je hebt opgeslagen kun je op dit moment in de app terugvinden onder het kopje Bewaard, maar zullen in de toekomst verdwijnen. Als je toegang wilt houden tot deze artikelen, dan kun je ze het beste toevoegen als bladwijzer aan je webbrowser.

Ook interessant