De site van Radar is vernieuwd!

De site van Radar is vernieuwd!

Radartv.nl is vernieuwd! De site van het consumentenprogramma Radar is nu nog sneller en beter te gebruiken op elk willekeurig apparaat, van laptop tot smartphone en van desktop tot tablet.

De inhoud van de site is hetzelfde gebleven, maar het uiterlijk is flink opgefrist. Daarmee zijn ook meteen de navigatie en de zoekfunctie verbeterd.

Radartv.nl nu ook 'responsive'

Voorheen had Radar een mobiele site waarop niet alle functionaliteit gelijk was aan de desktopvariant. Dat is rechtgetrokken door de site 'responsive' te maken: de weergave van de site schaalt automatisch mee met de grootte van je scherm of browservenster. Alle website-onderdelen zijn daardoor beschikbaar op grote én kleine schermen.

15 miljoen browsers

Met ruim 15 miljoen unieke browsers per jaar is radartv.nl de best bezochte programmasite van de publieke omroep. De website en het tv-programma versterken elkaar via een forum van 200.000 leden, een nieuwsbrief (drie keer per week) naar 130.000 abonnees en het grootste consumentenpanel (bijna 100.000 leden) van Nederland.

Foutje ontdekt? Laat het weten!

We hopen dat de nieuwe site in de smaak valt bij onze bezoekers. Hoewel we samen met  vaste gebruikers de site uitvoerig getest hebben, valt niet uit te sluiten dat bezoekers onvolkomenheden tegenkomen. We waarderen het enorm als je die doorgeeft via deze pagina. Je kan ons via die pagina ook algemene feedback sturen.

De site van Radar staat op een nieuw webadres (radar.avrotros.nl), maar blijft onverminderd toegankelijk via het oude adres: radartv.nl.

Meer over:

Ook interessant