Dit kan je met een bizar toilet van 6000 euro

Dit kan je met een bizar toilet van 6000 euro

Voor de meeste mensen is een bezoek aan het toilet kort. Je laat je grote of kleine boodschap achter en klaar. Deze fabrikant maakte een intelligent toilet van 6000 euro met als belofte 'een meeslepende ervaring'. Wat kun je ermee?

Sanitairbedrijf Kohler toont op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas de Numi 2.0. Dat is een intelligent toilet met allerlei extra functies die je bezoek aan het toilet een stukje leuker moeten maken. Zo zit er een surround sound speakersysteem in, is er sfeerverlichting in aangebracht dat van kleur kan veranderen en is het toilet te bedienen met spraakbesturing via Amazon Alexa.

Wat kan je ermee?

Via spraakbesturing kan je je favoriete muziek via het geluidssysteem laten afspelen. De verlichting moet helpen om de sfeer te verbeteren. Je kan ook je boodschappenlijstje opstellen en vragen hoe het weer buiten is. Het is maar de vraag of je dat nodig moet hebben op het toilet. Daarnaast is de toiletbril verwarmd en gaat de klep automatisch open en dicht. Ook wordt na de grote boodschap alles goed bij je schoongespoten met water en met hete lucht gedroogd.

Duur

De Numi 2.0 komt later dit jaar op de markt, maar voor de prijs van 6000 euro kan je beter een regulier toilet kopen met een losse Amazon Alexa slimme speaker. Dan ben je aanzienlijk minder geld kwijt. 

Lees hier meer artikelen van CES 2019

Meer over:

Ook interessant