toggle menu

Excuses van PayPal na brief aan overledene

Excuses van PayPal na brief aan overledene

Betaaldienst PayPal heeft excuses aangeboden voor een 'ongevoelige' brief aan een dode vrouw. Het bedrijf schreef dat Lindsay Durdle de gebruikersvoorwaarden had overtreden door te overlijden, bericht de BBC.

Durdle overleed eerder dit jaar op 37-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. Haar echtgenoot informeerde PayPal over de dood van zijn echtgenote. Later plofte een brief op de mat in zijn huis in het Britse Bucklebury. De betaaldienst schreef onder meer dat de vrouw het bedrijf nog zo'n 3200 pond schuldig was en dat mogelijk juridische stappen zouden volgen.

'U bent overleden, daarmee overtreedt u de voorwaarde'

'We zijn geïnformeerd dat u bent overleden. U overtreedt daarmee voorwaarde 15.4(c) van uw overeenkomst met PayPal Credit', schreef het bedrijf. De weduwnaar, die ook naar de BBC stapte, kreeg van PayPal te horen dat mogelijk sprake was van een menselijke of computerfout of een slechte standaardbrief.

De betaaldienst heeft de echtgenoot van Durdle excuses aangeboden en de openstaande schuld kwijtgescholden. Er wordt nog onderzocht wat is misgegaan.

In september 2017 legde Radar uit wat Paypal precies is.

Bron: ANP

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant