toggle menu

Gratis een aantal films en series bekijken op Netflix

Gratis een aantal films en series bekijken op Netflix

Sinds maandag 31 augustus kun je gratis een aantal films en de eerste aflevering van bepaalde series bekijken op Netflix. Je hoeft hier dus geen abonnement voor te hebben en je hebt er geen account voor nodig.

De gratis content wordt beschikbaar gesteld op de ‘Watch Free’-pagina.

Films

Momenteel worden de volgende Netflix-films gratis aangeboden: de psychologische thriller/dramafilm 'Bird Box' met onder andere Sandra Bullock, de historische dramafilm 'The Two Popes' met Jonathan Pryce en Anthony Hopkins en de comedy 'Murder Mystery' met in de hoofdrollen Jennifer Aniston en Adam Sandler.

Series

Meer een serieliefhebber? Je kunt dan de eerste afleveringen van 'When They See Us', 'Grace and Frankie', 'Stranger Things' en 'Élite' bekijken. De eerste aflevering van de documentairereeks 'Our Planet' staat ook op de pagina. Dit geldt tevens voor de kinderserie 'The Boss Baby' en de realityserie 'Love is Blind'. Na de eerste aflevering word je er wel op gewezen dat je een abonnement moet afsluiten als je verder wilt kijken.

Netflix vervangt met deze gratis pagina de proefperiode van een maand. Het bedrijf tracht hiermee nieuwe abonnees aan te trekken. Naar eigen zeggen zal de content regelmatig worden geüpdatet.

iOS niet ondersteund

Het is overigens goed om te weten dat de content alleen kan worden bekeken op webbrowsers van een desktop, een laptop en op Android-telefoons. Het besturingssysteem van iPhones en iPads (iOS) wordt niet ondersteund.

Bron: Netflix.com

Ook interessant