toggle menu

Groepsreizen voor jongeren tot eind augustus geannuleerd door Corendon

Groepsreizen voor jongeren tot eind augustus geannuleerd door Corendon

Reisorganisatie Corendon annuleert alle jongerenreizen met vertrekdatum tot en met 31 augustus. Het gaat om zogenoemde GOfun jongerenreizen waarbij grote groepen jongeren samen vakantie vieren en feesten in drukke badplaatsen langs de Middellandse Zee. Dat maakte Corendon vrijdag bekend.

'In een tijd waarin de Nederlandse overheid alle grootschalige evenementen tot 1 september annuleert, vindt Corendon het niet verantwoord om grote groepen feestende jongeren in die periode alsnog op reis te laten gaan', stelt de organisatie.

De circa 10.000 jongeren die via GOfun een vakantie hadden geboekt met vertrek tot eind augustus, worden op de hoogte gebracht. Zij krijgen een reisvoucher voor het gedeelte van de reissom dat al is betaald.

'De tijd is er echter nog niet rijp voor'

'We vinden het ontzettend jammer dat we deze beslissing hebben moeten nemen. De afgelopen weken zijn ook voor jongeren een zware tijd geweest en we gunnen ze juist nu een vakantie waarin ze de teugels kunnen laten vieren. De tijd is er echter nog niet rijp voor', stelt topman Steven van der Heijden van Corendon.

Bron: ANP

Ook interessant