toggle menu

In de uitzending: Belvilla rommelt met voorwaarden

Om de grootste hotelketen ter wereld te worden gaat Belvilla ver in het opdringen van een nieuwe manier van werken aan verhuurders. Dit en meer maandag in Radar.

Verhuursite Belvilla rommelt met voorwaarden

Belvilla, een van oorsprong Nederlands bedrijf, verhuurt online vakantiehuisjes van met name particulieren. Alleen al in Europa verhuren ze 25.000 huisjes, waarvan bijna 3000 in Nederland. Het bedrijf is onlangs overgenomen door het Indiase OYO. Om de grootste hotelketen ter wereld te worden gaan ze ver in het opdringen van een nieuwe manier van werken aan verhuurders. Voorwaarden worden ingrijpend gewijzigd, verhuurders worden bestookt met de vraag of Belvilla de prijs van het huisje mag bepalen en ook bij een afwijzing daarvan komen sommige huurders erachter dat de prijs toch veranderd wordt. Mag dit allemaal, en wat wil Belvilla met verhuurders die door willen gaan met verhuur zoals zij gewend waren? De rare sprongen van Belvilla.

Microplastics: wat is er wel en niet waar?

Microplastics. Kleine stukjes vezels en plastic die mogelijk aanwezig zijn in ons voedsel en de lucht die we inademen. Is dit gevaarlijk?

Borstvergrotende pillen kunnen gevaarlijk zijn

Met Breast Gro zouden vrouwen hun borsten kunnen vergroten. Het gebruik hiervan blijkt alleen niet zonder gevaren.

Special over woningnood: wij zoeken jou!

Radar Extra maakt twee uitzendingen over de woningnood en is op zoek naar mensen die voor de camera hun verhaal aan Antoinette willen vertellen.

Huis staat al 10 jaar te koop... op Google Maps althans

Wat moet je doen als je alsmaar door makelaars gebeld wordt doordat je 'Te Koop'-bordje van 10 jaar geleden nog steeds op Google Maps staat?

Voorwaarden Belvilla plots veranderd

Wat moet je doen als je een vakantiehuisje (ver)huurt en de prijs of de voorwaarden ineens veranderen?

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant