In de uitzending: Misleidende offertes | Verfkwasten

In de uitzending: Misleidende offertes | Verfkwasten

Door verkeerde informatie bij berekeningen hield De Goudse onhaalbare eindkapitalen voor bij beleggingsverzekeringen, waardoor klanten nu in de problemen zitten. En: wat is de beste verfkwast? Maandag in Radar.

Misleidende offertes door De Goudse

Tiel Utrecht Verzekeringen – een voorloper van De Goudse - gebruikte verkeerde informatie bij berekeningen voor beleggingsverzekeringen. Hierdoor werden te hoge eindkapitalen voorgespiegeld die onmogelijk gehaald kunnen worden. Dit blijkt uit onderzoek van Radar samen met Consumentenclaim. Het kwam aan het licht door software die ConsumentenClaim in handen kreeg waarmee 20 jaar geleden verzekeringsagenten offertes maakten. Klanten die zo’n product afsloten zitten nu met een groot financieel probleem. Zo kunnen ze bijvoorbeeld hun hypotheek nu niet aflossen. Gaat De Goudse de fouten herstellen?

Verfkwastentest

Verfkwasten voor het lakken van hout. Alleen al voor het binnenwerk ligt er een woud aan kwasten in verfwinkels, doe-het-zelfzaken of bij de voordeelknallers. Hoe weet je nou wat een goede kwast is? Waar moet je op letten, en is goedkoop altijd duurkoop? Radar test 6 kwasten.

Maandag 4 november in Radar, om 20:30 uur bij AVROTROS op NPO 1

Ook interessant