Maandag in Radar: Aloë vera | Suikeroverschot bij kinderen

Maandag in Radar: Aloë vera | Suikeroverschot bij kinderen

Met Forever Living-producten als aloë vera ga je er mooier uitzien en kun je een mooi centje bijverdienen. Maar kloppen deze succesverhalen wel? Verder eten en drinken kinderen teveel suiker, waardoor gezondheidsproblemen op de loer liggen.

In de tv-uitzending van Radar van 27 maart 2017:

De wereld achter Forever Living Products

Misschien bent je er via via wel mee in aanraking gekomen: de producten van Forever Living met aloë vera. Via netwerkmarketing worden deze gezondheidsproducten en cosmetica verkocht. Geen winkels of reclame, maar via mond-tot-mond reclame koop je het van bekenden.

Er worden niet alleen hele mooie verhalen verteld over de producten van Forever, ook wordt het erg aantrekkelijk gemaakt om samen met Forever een business te starten. Wie wil er nou niet een mooi aanvullend inkomen dat groeit en groeit?

Radar neemt een kijkje achter de schermen van Forever Living Products, is deze wereld wel zo rooskleurig als hij wordt voorgespiegeld?

Snel te veel suiker voor kinderen

Een kind eet en drinkt jaarlijks zijn eigen lichaamsgewicht aan suiker. En dat is veel te veel; problemen als een slecht gebit, overgewicht en obesitas liggen op de loer.

Zelfs wanneer je als ouder hier bewust mee om probeert te gaan, krijgt je kind gemakkelijk te veel binnen. Want suiker zit overal in en extra veel in producten speciaal gemaakt voor kinderen.

Maandag 27 maart 2017 in Radar, om 20:30 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Ook interessant