toggle menu

Maandag in Radar: De risico's van pijnstillers | Schuld door je energiemaatschappij

Maandag in Radar: De risico's van pijnstillers | Schuld door je energiemaatschappij

Pijnstillers lijken onschuldig, maar verkeerd gebruik van pijnstillers kan ontzettend nare gevolgen hebben. Dat blijkt bij veel mensen onbekend. En wat als je verder in de schulden komt door fouten van je energiemaatschappij?

In de tv-uitzending van maandag 6 november 2017:

Overmatig gebruik pijnstillers

Je staat bij de kassa van de drogisterij met een doos paracetamol in je hand. Of je nog vragen hebt over het gebruik ervan, vraagt de medewerker van de winkel. Eigenlijk niet want je weet wel hoeveel je mag gebruiken. Denk je, want het gebruik van pijnstillers is niet zonder risico's. Maagzweren, maagbloedingen, verslaving; je kan het allemaal oplopen door overmatig of verkeerd gebruik ervan. En dat is bij veel mensen onbekend. Dit blijkt uit onderzoek van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik in opdracht van Centraal Bureau Drogisterijbedrijven. Maandag in Radar de resultaten.

Verder in de schulden door energiemaatschappij

Wat als de enige energiemaatschappij waar je nog terecht kunt je nog verder in de schulden helpt? Foute berekeningen, hogere maandlasten dan bij je vorige energieleverancier en extreem hoge jaarafrekeningen die veel te laat worden verstuurd. En dat terwijl je al in de schulden zit en moet rondkomen van een kleine uitkering. Wat zit hier achter en mag dit zomaar. Maandag in Radar.

Maandag 6 november in Radar, om 20:30 uur bij AVROTROS op NPO 1

Ook interessant