toggle menu

Nominaties eerste Loden Radioleeuw 2016 bekend

Nominaties eerste Loden Radioleeuw 2016 bekend

Op zaterdag 14 januari 2017 wordt in Radar Radio de eerste Loden Radioleeuw uitgereikt aan het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de meest irritante radioreclame van 2016.

Het kon niet uitblijven; nu Radar na haar succesvolle televisieprogramma en online community ook een radioprogramma gaat verzorgen, is het initiëren van een prijs voor de meest irritante radioreclame een logisch vervolg op de Loden Leeuw voor de meest irritante televisiereclame.

Via de online community hebben consumenten hun favoriete irritante radioreclame ingestuurd en daaruit heeft een vijftal reclames de top vijf gehaald. In willekeurige volgorde zijn genomineerd; Pearle, Kruidvat, Vodafone, Fiat en Incentro.

Stemmen

Consumenten kunnen tot en met 8 januari hun stem uitbrengen op de voor hun meest irritante radioreclame via lodenleeuw.nl/radio. Iedereen die zijn/haar stem uitbrengt, maakt kans op een mooie draadloze speaker.

Uitreiking

Presentator Mischa Blok zal de prijs persoonlijk naar het winnende bedrijf brengen en de uitslag is te horen op 14 januari in Radar Radio op NPO Radio 1 tussen 15.00 en 16.00 uur.

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant