Pinbetalingen, negatieve rente en wasmiddel: de meestgelezen Testpanel-uitslagen van 2019

Pinbetalingen, negatieve rente en wasmiddel: de meestgelezen Testpanel-uitslagen van 2019

Met een ledenbasis van tienduizenden mensen verspreid over het hele land heeft het Radar Testpanel een geweldige manier om inzicht te krijgen in de meningen van het Nederlandse volk. Ook dit jaar hebben jullie uitgebreid jullie visies met ons gedeeld. De uitslagen van die enquêtes werden door veel mensen gelezen, met name deze vijf artikelen:

5: Geld besparen in de horeca? Vraag de rekening!

Zoals je zou verwachten van een Nederlands publiek, kunnen jullie smullen van bespaartips. Ook in de horeca valt er geld te besparen, al is het maar door even te controleren of de bediening geen foutjes heeft gemaakt bij de rekening. De leden van het Testpanel deelden allerlei anekdotes.

4: Tips om op het vliegveld sneller door de handbagagecontrole te komen

Bijna iedereen heeft weleens te maken met handbagagecontrole op het vliegveld. Je moet allerlei kledingstukken uittrekken en je tas leeggooien op een band, alleen om het twee minuten later weer gehaast te moeten aantrekken en inpakken. Hoe doe je dat allemaal zo handig mogelijk? Deze tips gaven de leden van het Testpanel.

3: Pinbetalingen afronden op 5 cent? 'Wat een onzin', zegt 96%

Al een paar jaar worden contante betalingen in supermarkten afgerond op 5 cent. Scheelt weer gehannes met kleingeld. Wanneer je pint, betaal je nog wel op de cent precies. Het idee om pinbetalingen ook af te ronden, daar hebben veel mensen een sterke mening over.

2: 53% haalt geld van spaarrekening bij negatieve rente. En dan?

Met een steeds verder dalende rente groeien de zorgen dat je binnenkort moet gaan betalen om een spaarrente te hebben. We vroegen aan het Testpanel wat men zou doen als dit daadwerkelijk gebeurt.

1: Vloeibaar wasmiddel of poederwasmiddel: wat is beter?

Tussen alle zorgen over spaarrentes en geld besparen, is er één zaak dat de gemoederen van het Testpanel écht bezighoudt: welk wasmiddel moet ik eigenlijk gebruiken?

Laat jouw mening ook meetellen
Wil je ook uitgenodigd worden voor de onderzoeken van het Radar Testpanel? Meedoen is gratis, we versturen zo'n twee enquêtes per maand, je kunt altijd zelf kiezen of je meedoet of niet. Aanmelden doe je via deze vragenlijst.

Meer over:

Ook interessant