toggle menu

Primark roept t-shirts terug wegens verstikkingsgevaar

Primark roept t-shirts terug wegens verstikkingsgevaar

Kledingwinkel Primark roept drie t-shirts terug wegens het niet voldoen aan de veiligheidsnormen. Het gaat om de t-shirts ‘Roarsome Dino’, 'Coolest Kid Ever' en ‘Epic Little Dude’ voor baby’s en peuters.

‘We hebben tijdens onze doorlopende zorgvuldigheidscontroles opgemerkt dat de t-shirts niet aan de gebruikelijke hoge veiligheidsnormen van Primark voldoet,' laat Primark in de veiligheidswaarschuwingen weten. 'Gebleken is dat de applicatie van folie op de t-shirts na het wassen kan losraken en verstikkingsgevaar kan opleveren.'

Het t-shirt ‘Epic Little Dude’ heeft het serienummer 50623 en werd verkocht tussen 3 juni en 30 augustsus 2018. T-shirt ‘Roarsome Dino’ met serienummer 56952 werd verkocht tussen 23 juni en 23 augustus 2018. Het t-shirt 'Coolest Kid Ever' heeft serienummer 81489 en werd verkocht tussen 3 juli en 30 augustus 2018. De t-shirts waren in alle winkels in Nederland te verkrijgen.

Klanten worden verzocht te stoppen met het dragen van de t-shirts en kunnen de t-shirts terugbrengen naar de winkel. Het volledige aankoopbedrag krijgt men terug en het tonen van een aankoopbewijs is niet nodig.

Ook interessant