Proefversie Disney+ nu exclusief beschikbaar in Nederland

Proefversie Disney+ nu exclusief beschikbaar in Nederland

Disney heeft donderdag zijn streamingdienst Disney+ uitgebracht in Nederland. Nederlanders kunnen de dienst uitproberen voordat het op 12 november wereldwijd wordt gelanceerd. De app is te downloaden via de Android- en iOS-appstores.

Disney wilde zijn service graag testen voordat het in november overal beschikbaar is. Dat uitgerekend Nederland is gekozen als proefkonijn komt niet helemaal als een verassing, omdat Nieuwssite The Information in maart van dit jaar al voorspelde dat Disney in Nederland zou gaan testen. De voornaamste reden voor Disney om dit niet in de eigen Verenigde Staten te doen is omdat het bedrijf de agressieve Amerikaanse markt wil ontwijken tijdens de testperiode, zo bericht nu.nl.

Abonnement loopt automatisch door 

De app is nu dus te downloaden en het gebruik ervan is twee maanden gratis. Let er wel op dat je abonnement automatisch doorloopt als je het niet op of voor 11 november stopzet. Vanaf 12 november betaal je 6,99 per maand.   

Nog niet helemaal bekend met Disney+? Radar geeft je alle nodige informatie, inclusief een aantal films en series die nu al te bekijken zijn:

Lees: ­De nieuwe streamingdienst Disney+: wat is het en wat kan je ermee?

Bron: NU.nl

Ook interessant