Radar

toggle menu

Radar Extra: De Schuldvraag vandaag online

Radar Extra: De Schuldvraag vandaag online

Vanmiddag gaat het eerste deel van Radar Extra: De Schuldvraag in première op internet. Een unicum, want maandag is dit deel pas op televisie te zien.

Radar Extra: De Schuldvraag bestaat uit 2 delen die op maandag 23 en 30 december worden uitgezonden op Nederland 1. In de documentaire neemt Antoinette Hertsenberg de kijker mee op een zoektocht naar de oorsprong van geld, schuld en de crisis. 

Moeilijke economische begrippen worden begrijpelijk uitgelegd aan de hand van exclusieve interviews en verhelderende animaties. Je kijk op de financiële wereld zal voorgoed veranderen na het zien van Radar Extra: De Schuldvraag. 

Unicum

Radar Extra: De Schuldvraag is in meerdere opzichten een unicum voor een journalistiek programma in Nederland. Het is de eerste keer dat op een uitgebreide en diepgravende manier als deze aandacht wordt besteed aan de crisis en de oorzaken daarvan. 

Draait de consument op voor de puinhoop op de financiële markten? Hoe is de puinhoop ontstaan? En waardoor zijn onze schulden zo hoog? De crisis wordt tastbaar gemaakt door middel van gesprekken met economen, bankiers, MKB’ers en consumenten. 

Online

Een ander unieke eigenschap van de documentaire is dat deze al voor de uitzending op televisie online te bekijken is. Vanaf vanmiddag 16.00 uur kan je via de website van Radar Extra deel 1 bekijken. Deel 2 kan je vanaf maandag 23 december 21.00 uur bekijken. 

Ook kan je de documentaire vanaf vandaag als losse stukjes bekijken en delen via social media. Het doel van de documentaire is ingewikkelde, maar belangrijke onderwerpen toegankelijk en ‘behapbaar’ maken. 

Bron: TROS

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant