Radar Radio opent loket voor een zorgeloze vakantie

Radar Radio opent loket voor een zorgeloze vakantie

Waar moet je op letten als je een auto huurt in het buitenland? Heb je recht op compensatie als je tien uur vliegvertraging hebt? En is het terecht dat je reissom fors hoger is als je alleen reist? De hele maand augustus is op NPO Radio 1 het Radar Radio Vakantieloket geopend! Hier kun je terecht met al je consumentenvragen over je vakantie.

Presentator Mischa Blok legt in deze speciale uitzendingen vragen van kijkers voor aan advocaat Caspar Janssens en reisjournalist Hans Avontuur. In het Radar Radio Vakantieloket worden niet alleen prangende vakantievragen van luisteraars beantwoord, maar vertellen bekende Nederlanders ook over hun horrorvakantie. Aan welke vakantie denken onder anderen Klaas van der Eerden, Jaap Jongbloed en Rik van de Westelaken met afschuw terug?

Luisteraars met vakantievragen kunnen deze mailen naar [email protected] of bellen met de Radar Vakantielijn: 035-6717000. Radar Radio Vakantieloket hoor je iedere zaterdag in augustus om 15.00 uur bij AVROTROS op NPO Radio 1.

Meer over:

Ook interessant