toggle menu

Storing bij Outlook.com, Hotmail en Windows Live Mail

Storing bij Outlook.com, Hotmail en Windows Live Mail

De diensten van Microsoft kampten dinsdagmiddag met een grote storing. Maildiensten Outlook, Hotmail en Windows Live Mail waren alledrie niet bereikbaar. Ook Skype en Xbox Live kampten met een storing. Volgens Microsoft zijn de problemen inmiddels grotendeels verholpen.

Op de website Allestoringen.nl geven honderden gebruikers van de maildiensten aan dat ze problemen hebben. Zo lukt het gebruikers niet om in te loggen op de webdienst.

Als je een Outlook.com, Hotmail of Windows Live Mail mailaccount op je smartphone hebt, krijg je door de storing de volgende melding: 'Voer het wachtwoord in voor de Outlook-account'.

Update 7 maart, 15:45 uur: Problemen (deels) opgelost? 

Techwebsite Tweakers meldde dat ook voipdienst Skype offline leek te zijn. Onder dat bericht schrijven diverse personen echter dat die diensten (weer) naar behoren werken. De poll die Tweakers op dezelfde pagina heeft staan, bevestigt dat beeld:

 

De poll op de website van Tweakers.

Op Facebook bevestigde Microsoft even daarvoor al dat er problemen waren, en dat eraan gewerkt werd. Dat lijkt inmiddels dus gelukt.

 

Microsoft reageert op zijn Facebookpagina.

Update 7 maart, 17:18 uur: Problemen opgelost

Microsoft heeft aan Radar laten weten dat de problemen inmiddels zijn verholpen. Alleen mensen met een Xbox 360 kunnen nog problemen ervaren.

Bron: Allestoringen.nl / Tweakers / Microsoft

Meer over:

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant