toggle menu

Top 5: Veelbekeken tv-fragmenten in 2017

Top 5: Veelbekeken tv-fragmenten in 2017

Hoe kun je geld besparen op een vliegticket? En wat zijn je kansen als je 55+ bent en werkloos raakt? Welke fragmenten uit de uitzending heb jij nog eens teruggekeken? Tijd voor een overzicht van veelbekeken tv-fragmenten op de Radar-site.

Op de Radar-site kun je alle tv-uitzendingen op je gemak terugkijken wanneer het jou uitkomt. Ook kun je precies het fragment selecteren dat jouw interesse heeft. Welke fragmenten zijn dit jaar in groten getale teruggekeken?

 1. Kans op werk: 3 procent

  Als je na je vijftigste je baan verliest, is het ontzettend lastig om weer aan de bak te komen.De helft van alle mensen in de WW en in de bijstand is ouder dan vijftig jaar. Hoe kan dit probleem worden opgelost? Is bijvoorbeeld een basisinkomen een oplossing? Naar aanleiding van de documentaire is Radar een petitie gestart voor een experiment met een basisinkomen. Deze is maar liefst 113.344 keer ondertekend.
 2. Slimme meter: van het meterkastje naar de muur

  In maart bleek uit onderzoek van de Universiteit van Twente dat er naar schatting 850.000 slimme energiemeters in Nederland zijn die meer kunnen meten dan het daadwerkelijke verbruik. Radar opende naar aanleiding van dit nieuws een meldpunt waar duizenden klachten binnenkwamen. Netbeheer Nederland concludeerde in oktober op basis van eigen onderzoek dat het probleem grotendeels aan de klant zelf ligt, en niet aan de slimme meter. Uit een enquête van Radar onder de klagers zegt echter meer dan de helft dat zijn of haar probleem nog niet is verholpen.
 3. Goedkoper vliegen door simpele truc

  Door een simpele truc kun je de kosten van je vliegticket flink inperken. Vergelijkingssites en websites van vliegmaatschappijen maken namelijk onderscheid in prijzen op basis vanuit welk land je de website bezoekt. Je kunt deze sites om de tuin te leiden en zo flink wat geld besparen.
 4. Wietolie: een wondermiddel?

  Als je de verhalen moet geloven dan kun je door CBD-olie afkomen van gewrichtspijn, slapeloosheid, ADHD, artrose en reuma. Het enige wat je nodig hebt is elke dag een paar druppeltjes CBD-olie (een soort wietolie, maar dan zonder de stof THC). Is CBD-olie echt zo'n wondermiddel? Zijn er wetenschappelijke bewijzen voor de gezondheidsclaims?
 5. Test: is de duurste latexverf ook de beste?

  Welke verf kun je het beste gebruiken om een muurtje te witten? Radar heeft dit jaar zes witte latexverven uitgeprobeerd. Van de huismerken van verschillende bouwmarkten tot de bekende A-merken. Is de duurste muurverf ook echt de beste? Of kun je evengoed verf van het huismerk kopen?
Updates ontvangen over dit onderwerp?

Wil je op de hoogte blijven van dit onderwerp? Download de gratis Radar-app en volg het onderwerp.

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant