toggle menu

Top 5: Veelgelezen Douches in 2017

Top 5: Veelgelezen Douches in 2017

Selma's zoontje wordt onwel op de laatste dag van haar verblijf bij Center Parcs. Hoe reageert het park? En: Willekes man, Jasper, is erg ziek. Ze willen een hotelletje boeken in het hoogseizoen. Dat is lastig, maar gelukkig kan Hotel aan Zee Noordwijk helpen. Hieronder vind je een overzicht van Douches die in 2017 veel werden gelezen.

Top 5: Veelgelezen Douches in 2017

1. Center Parcs De Huttenheugte

Selma verblijft met haar gezin in Center Parcs De Huttenheugte. Op de laatste avond van het verblijf wordt Selma's zoontje erg ziek. Hij moet zelfs gereanimeerd worden. Center Parcs verlengt kosteloos het verblijf.

Bezoekers van de Radarwebsite reageren, zo schrijft Marleen: 'Zeker een terechte Warme Douche. Ook wij werden zeer gastvrij geholpen, ons zoontje had tijdens de heenreis een koortsstuip doorgemaakt. Aankomend op het park werd er meegedacht en meegeleefd.'

En Henkie schrijft: 'Heel veel sterkte met de verdere genezing van de kleine. Dat is eens een geweldige service van Center Parcs. Die mensen hebben een gevoel dat kom je niet vaak meer tegen.

Selma heeft aan Radar laten weten dat het inmiddels weer goed gaat met haar zoontje.

2. Hotel aan Zee Noordwijk

Willekes man, Jasper, is erg ziek. Ze willen samen een nachtje in een hotel aan de kust verblijven. Een kamer regelen is nog niet zo eenvoudig: het is hoogseizoen. Willeke komt uit bij Hotel aan Zee Noordwijk, en legt de situatie uit. Het hotel regelt een kamer met zeezicht en heerlijk ontbijt. Bij het uitchecken hoeft het stel niets te betalen.

Helaas is de man van Willeke overleden.

Veel mensen reageren op de Douche, zo schrijft Peter: 'Geweldig wat Hotel aan Zee in Noordwijk heeft gedaan voor jullie. Top dat stichting Ambulancewens ook voor jullie heeft gedaan. Die herinnering blijft voor altijd, Willeke veel sterkte met dit verlies van je man.'

3. Tiffany & Co.

Maartjes man Erik overlijdt in 2010. Als aandenken aan het afscheid krijgt Maartje een armband van Tiffany & Co. Op het sieraard is de datum van de herdenking gegraveerd. Voor Maartje is de armband erg dierbaar. Ze draagt 'm iedere dag.

Dan komt ze erachter dat ze 'm is verloren op een festival. Ze is erg verdrietig, en plaatst oproepjes op Facebook en Instagram. Tiffany & Co. helpt haar met de zoektocht, maar het sieraad komt niet meer boven water. Dan heeft Tiffany & Co. een verrassing: Maartje krijgt precies zo'n exemplaar, met inscriptie, cadeau.

4. Wereldprint

Josée laat 3D-prints maken van haar dochters Jade (14) en Zita (10) bij Wereldprint. Ze doet de beeldjes cadeau aan haar vader. Wereldprint zet de 3D-prints ook in de etalage.

Dan wordt Zita erg ziek. Op Tweede Kerstdag overlijdt ze aan een onbekende ziekte. Een collega van Josée ziet de beeldjes in de etalage staan en stapt naar binnen. 'WereldPrint aarzelt geen moment, pakt het beeldje in en geef het aan mijn collega. Mijn collega geeft het beeldje vervolgens aan mij', schrijft Josée ons.

5. MS Banden

Tiny krijgt een lekke band met haar auto. Door een schouderprobleem kan ze de band niet verwisselen. 'Bij een poort waar ik geparkeerd sta staan twee mannen, ik vraag aan deze heren of ik tegen betaling gebruik mag maken van hun telefoon om mijn man te bellen, zodat hij mij kan helpen. Een van deze mannen, Samir, zegt: "mevrouw, ik wil die band wel verwisselen"', schrijft Tiny ons.

'Wow! Mooi om te zien dat we nog steeds sociaal ingesteld zijn en elkaar, zonder belang of tegenprestatie, uit de brand helpen!', reageert Radarbezoeker Sarah.

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant