toggle menu

Wegwerpplastic: zegen of zonde? Vul de vragenlijst in!

Wegwerpplastic: zegen of zonde? Vul de vragenlijst in!

Ben jij bewust bezig met de hoeveelheid plastic die je verbruikt? Laat jij je keuze in de supermarkt weleens afhangen van de manier waarop iets is verpakt? En: wat is volgens jou het beste alternatief voor het plastic rietje? Doe mee met de vragenlijst van Radar over wegwerpplastic.

Wat van plastic is, vergaat niet. Soms is dat handig. Maar is het niet gek dat we juist plastic gebruiken voor de vele wegwerpproducten, die we na kort, eenmalig gebruik afdanken? Dat is niet zonder gevolgen: zwerfafval, de plastic soep in de oceanen, plastics die ophopen in dieren en op die manier, ongemerkt, ook weer op ons bord.

Zowel de EU als onze eigen regering heeft maatregelen aangekondigd. Radar is benieuwd hoe jij hier tegenaan kijkt, en heeft daarom een vragenlijst opgesteld. Iedereen kan aan deze vragenlijst meedoen, je hoeft er niet voor in te loggen of een account aan te maken.

Start de vragenlijst over wegwerpplastic

Let op: ben jij lid van het Radar Testpanel? Dan heb je deze week al een uitnodiging ontvangen om aan dit onderzoek mee te doen. We vragen je om de vragenlijst te beantwoorden via de link in deze uitnodigingsmail.

Meer over:

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant