toggle menu

Zaterdag in Radar Radio: Directie Vondelflat sleept bewoners voor de rechter

Zaterdag in Radar Radio: Directie Vondelflat sleept bewoners voor de rechter

Zaterdag in onze radio-uitzending aandacht voor de schrijnende situatie van de bewoners van de Vondelflat. Nu wil de directie de bewoners voor de rechter slepen. Verder: tips om je moestuin de oogsten en tips om ongedierte te weren. Ook: mag je een camera bij de voordeur ophangen die ook de deur van je buurman filmt?

Tips om je moestuin te oogsten

Het is weer tijd om de moestuin de oogsten. Hoe pak jij dat aan? Wat doe je met al die kilo's courgettes of tomaten en weer je ongedierte uit je moestuin? We geven tips, samen met moestuindeskundige Angelo Dorny.

Directie Vondelflat sleept bewoners voor de rechter

Na onze eerste uitzending over de maaltijdrel in de Groningse Vondelflat, blijkt er nog geen voortgang te zijn geboekt. Sterker nog, de directie wil nu de bejaarden voor de rechter slepen. Radar start een actie voor deze bewoners en wil de rechtszaak per direct van tafel hebben.

Mag je een camera bij je voordeur hangen?

In het kader van bescherming van je eigendommen hang je een camera op bij de voordeur. Die blijkt ook de voordeur van je buurman te filmen. Je buurman is daar niet zo blij mee. Mag je die camera ophangen en zo de voordeur van je buurman filmen?

Praat mee!

Luister elke zaterdag tussen 15.00 en 16.00 naar NPO Radio 1 of kijk mee via de livestream. Je kan meepraten in de NPO Radio 1 app of tweet met #RadarRadio. Wil je zelf een tip doorgeven hoe jij je moestuin oogst? Bel ons op 0800-1121 (gratis) tijdens de uitzending.

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant